Poszukuję pracy w branży wędkarskiej
utworzono: 2013/02/07 09:20
Witajcie forumowicze,poszukuje pracy w szeroko pojętej branży wędkarskiej mam 14 lat doświadczenia w sprzedaży (głównie mobilnej jako PH) i oczywiście jestem zapalonym wędkarzem z jeszcze większym stażem :)Może coś widzieliście,słyszeliście.Będę wdzięczny za jakiekolwiek info
PozdrówkaMichał [2013-02-07 09:20]
Specjalnie dla ciebie przeszukałem gazety z konca roku 2012 i w WŚ. 12/2012r znalazłkem ogłoszenie o prace firmy JAXONTERAZ CYTUJE Z OGŁOSZENIA:wymagania:-umiejętność obsługi MS Office,Corel Draw ,Photoshop-znajomość języków obcych-mile widziana dobra znajomość tematyki wędkarskiejZGLOSZEIA:praca@jaxon.pl [2013-02-07 15:36]
Chyba z tą pracą w branży będzie ciężko. Większość firm wędkarskich to rodzinne biznesy i ciężko się tam wkręcić. Osoba z doświadczeniem 14letnim tak jak ty powinna raczej szukać w tej samej branży. Podejrzewam że prowadziłeś swoja bazę danych odnośnie klientów.
W branży to wędkarskiej to raczej pozostały tylko oferty typu:
-kakadu kasa fiskalna
-decatlon dział wędkarstwo
-praca w internetowym sklepie wędkarskim
Tylko to są prace za max 900-1300zł dobre dla studenta.
Czasem ogłoszenia pojawiają się tylko po to aby zwerbować kogoś kto pracował w konkurencji. U mnie szefostwo tak robiło. Ogłoszenie dla picu, a nóż może ktoś się zgłosi ze znajomością obcej bazy danych.
[2013-02-07 16:26]cześć,
skontaktuj się z Fishing-mart.com.pl. To śląska, bardzo duża i rozrastająca się firma (handlowa), może coś znajdziesz u nich. Szef/właściciel to miły gość, wędkarz.
powodzenia!!
[2013-02-09 07:34]
Jeszcze dodam trzy gorsze, jakiś rok temu Dragon werbował na kilka stanowisk przedst.h., monitoruj w Dragonie to stanowisko, może ktoś się wykruszy lub awansuje, a wtedy może wskoczysz. Pamiętam, że Dragon postawił wyższe wymagania kandydatom, a więc twoje bogate doświadczenie może się przydać.
Rozejrzyj się po firmach karpiowych zagranicznych, które dopiero wchodzą w nasz rynek - nie wysyłaj podania a dzwoń.
Wybacz ten pouczający ton, po prostu chcę dodać ci odwagi i otuchy!
[2013-02-09 21:51]