Poszukuję pracy w branży wędkarskiej

/ 12 odpowiedzi
Witajcie forumowicze,poszukuje pracy w szeroko pojętej branży wędkarskiej mam 14 lat doświadczenia w sprzedaży (głównie mobilnej jako PH) i oczywiście jestem zapalonym wędkarzem z jeszcze większym stażem :)Może coś widzieliście,słyszeliście.Będę wdzięczny za jakiekolwiek info
PozdrówkaMichał

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

u?ytkownik125241

Sam się zwolniłeś czy sprzedarz Ci spadła? (2013/02/07 12:02)

yezozwierz

Firma w której pracowałem w grudniu padła.... (2013/02/07 12:05)

u?ytkownik125241

To była hurtownia czy importer chińszczyzny? (2013/02/07 12:26)

yezozwierz

Importer chińszczyzny ale zupełnie inna branża  (2013/02/07 12:30)

kuba234p

Specjalnie dla ciebie przeszukałem gazety z konca roku 2012 i w WŚ. 12/2012r znalazłkem ogłoszenie o prace firmy JAXONTERAZ CYTUJE Z OGŁOSZENIA:wymagania:-umiejętność obsługi MS Office,Corel Draw ,Photoshop-znajomość języków obcych-mile widziana dobra znajomość tematyki wędkarskiejZGLOSZEIA:praca@jaxon.pl (2013/02/07 15:36)

u?ytkownik125241

Chyba z tą pracą w branży będzie ciężko. Większość  firm wędkarskich to rodzinne biznesy i ciężko się tam wkręcić. Osoba z doświadczeniem 14letnim tak jak ty powinna raczej szukać w tej samej branży. Podejrzewam że prowadziłeś swoja bazę danych odnośnie klientów.  

W branży to wędkarskiej to raczej pozostały tylko oferty typu:

-kakadu kasa fiskalna

-decatlon dział wędkarstwo

-praca w internetowym sklepie wędkarskim

Tylko to są prace  za max 900-1300zł dobre dla studenta.

Czasem ogłoszenia pojawiają się tylko po to aby zwerbować kogoś kto pracował w konkurencji. U mnie szefostwo tak robiło. Ogłoszenie dla picu, a nóż może ktoś się zgłosi ze znajomością obcej bazy danych.

(2013/02/07 16:26)

yezozwierz

Dzięki bardzo,wysyłałem już w zeszłym roku... (2013/02/08 11:41)

tripod

cześć,
skontaktuj się z Fishing-mart.com.pl. To śląska, bardzo duża i rozrastająca się firma (handlowa), może coś znajdziesz u nich. Szef/właściciel to miły gość, wędkarz.

powodzenia!! (2013/02/09 07:34)

yezozwierz

Dzięki serdeczne,już wysłane.. (2013/02/09 10:55)

tripod

Jeszcze dodam trzy gorsze, jakiś rok temu Dragon werbował na kilka stanowisk przedst.h., monitoruj w Dragonie to stanowisko, może ktoś się wykruszy lub awansuje, a wtedy może wskoczysz. Pamiętam, że Dragon postawił wyższe wymagania kandydatom, a więc twoje bogate doświadczenie może się przydać.

Rozejrzyj się po firmach karpiowych zagranicznych, które dopiero wchodzą w nasz rynek - nie wysyłaj podania a dzwoń.

Wybacz ten pouczający ton, po prostu chcę dodać ci odwagi i otuchy! (2013/02/09 21:51)

yezozwierz

Dzięki kolego ! Dobre rady zawsze w cenie ! :-)Do Dragona wysyłam swoje aplikacje już cyklicznie (co pół roku,niestety bez efektów)Firmy karpiowe-jeszcze nie próbowałem ale właśnie zaczynam googlować.
Jeszcze raz dzięki,dodałeś mi trochę otuchy (2013/02/12 08:56)