Porządny zestaw gruntowy feeder
utworzono: 2011/12/25 11:29
Koledzy nie ważne czy kij drogi czy tani ważne jest samo bycie na rybkach i czy to podpórka z patyka czy sklepowa nie ma znaczenia .Pewnie że fajnie jest mieć dobry sprzęt ale samo wędkowanie się liczy i te bobry i deszcz i słońce. nie wyspanie, uwalenie w błocie, jedzenie z puszki. czy przypalona kiełbasa z ogniska nie rzadko ubabrana w piachu,( bo wtedy jak odejdziesz od wędki jest akurat branie) wiec rzucasz wszystko. To się liczy dla nas wędkarzy w tym cała magia Ja sam mam nie jakiś tam wypasiony kij ale daję rade i ciągnąc lecha czy sandałka do brzegu na pewno nie myśle ile kosztował sam kij CIESZMY SIĘ TYM ŻE MOGLIŚMY URWAĆ SIĘ NAD WODE
[2012-03-16 18:26]
Brawo model65!
Spisałeś całą filozofię wędkarstwa...
Niemniej jednak możliwość uzyskania dobrej, podkreślam dobrej porady na forum od Kolegów bardziej doświadczonych jest nieoceniona...
Właśnie takiej porady "gruntowców" potrzebuję...
Stałem się bowiem dosłownie przed chwilą posiadaczem Feedera Team Daiwa heavy feeder HF2. Poproszę Szanownych Kolegów o poradę jaki kołowrotek do takiego sprzętu polecacie. Kijem tym chcę łowić wszystko co lubi posmakować przynęty z gruntu a ponadto sandacze na martwą rybkę, szczupaka na żywą rybkę, węgorza na rosówkę...
pozdrawiam
pio