Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Kurcze, nikogo się nie chcę czepiać,z kolegą Krzyśkiem temat podpórek już dawno sobie wyjaśniliśmy :) Tylko tak z ciekawości interesi mnie jak do tego się stosowć z przepisami. Bo niby nie wolno robić takich podpórek z gałęzi, ale z powalonych drzew, krzaków,itp. To czemu nie ??? Ale jak złowimy rybkę nie wmiarową, to trzeba ją wypuścić,bez względu na jej kondycję. Takie tam moje przykłady...(2011/12/27 18:22)
Krzysiu nie czepiam się :)
Ps. Krzysiu, zazdroszczę zębów:) Do otwierania piwa nad wodą jak znalazł :)
Kurcze, nikogo się nie chcę czepiać,z kolegą Krzyśkiem temat podpórek już dawno sobie wyjaśniliśmy :) Tylko tak z ciekawości interesi mnie jak do tego się stosowć z przepisami. Bo niby nie wolno robić takich podpórek z gałęzi, ale z powalonych drzew, krzaków,itp. To czemu nie ??? Ale jak złowimy rybkę nie wmiarową, to trzeba ją wypuścić,bez względu na jej kondycję. Takie tam moje przykłady...
Kurcze, nikogo się nie chcę czepiać,z kolegą Krzyśkiem temat podpórek już dawno sobie wyjaśniliśmy :) Tylko tak z ciekawości interesi mnie jak do tego się stosowć z przepisami. Bo niby nie wolno robić takich podpórek z gałęzi, ale z powalonych drzew, krzaków,itp. To czemu nie ??? Ale jak złowimy rybkę nie wmiarową, to trzeba ją wypuścić,bez względu na jej kondycję. Takie tam moje przykłady...
Maz rację przemo1980 upierdliwy strażnik by się o to czepił.Nie patrzyłby skąd masz podpórkę tylko mandat.Jednak to tylko teoria w praktyce strażników nie ma,przynajmniej u mnie.I to ja podejmuję decyzję co mi wolno,co nie,co szkodzi środowisku a co nie szkodzi.
Lub krzyczę bezwiednie na lewo i prawo jak młodzian który stwierdził pod moim artykułem na stronie głównej że reklamuję sprzęt,nie wziął tyko pod wagę że część tego sprzętu pamięta jego pieluszki.:) I to nie reklama bo nie na sprzedaż.:)
Przemek OK pisz co myślisz ja wszystko rozumie z ust rozsądnych ludzi.
Nie wygląda mi to na robotę bobrów, ale wątpie także, że hefeed (jako wędkarz i pasjonat przyrody) mógłby tyle drzewek poup...ć
ZAMIAST FEEDERKA KUP SOBIE BOBRA !TYLE KOLEDZY CI DORADZILI.SIEDZĄ PIERDZIELE W DOMACH I Z BRAKU ZAJĘCIA CZEPIAJĄ SIĘ PODPÓREK.A PYTANIE BYŁO O FEEDER. MOŻNA LICZYĆ NA POMOC KOLEGÓW...
Każdy prawdziwy "chłop" powinien odróżnić co czym ucięte.Przynajmniej tak myślę.Mam na podwórku kilka metrów drewna na opał jak odpalę piłę zrobię zdjęcia dla nie obeznanych w temacie.Zobaczycie różnicę.:)
Każdy prawdziwy "chłop" powinien odróżnić co czym ucięte.Przynajmniej tak myślę.Mam na podwórku kilka metrów drewna na opał jak odpalę piłę zrobię zdjęcia dla nie obeznanych w temacie.Zobaczycie różnicę.:)
Wiesz Krzyś co niektórzy bobra na oczy nie widzieli,cięcie piłą ,rąbanie siekierą lub łamanie to dla wielu jedno i to samo-produkt gotowy