Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Chłopie zastanów się po co ci 120 przyponów na rybach?
będziesz co 5 rzutów zmieniał przypon ,czy jak?
Pozatym taki klaser czy zaszyt nie jest poręczny ani zbyt lekki.
Po co to taczczyć nad wodę.
Lepiej kup coś takiego https://allegro.pl/oferta/etui-na-przypony-cormoran-model-2026-3026-7600182894?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_w%C4%99dkarstwo&ev_adgr=W%C4%99dkarstwo&gclid=Cj0KCQiA-JXiBRCpARIsAGqF8wUX2UJCIPJvHUb5WXNrRvgaQaOKfE9IfE-Ta1FW2n0VdewNc8wlrgoaArIfEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Nie wiem czemu nie da się edytować posta.
Ten klaser za 11 zł wg opisu jest na monety 2 zł więc okjienka bnardzo małe i nie wsadzisz tam przyponu.
Wiem bo zbieram monety i mam klasery tego typu.
Poroniony pomysł
ÂÂ
Mam wybraźnię tylko powiedz mi po co mi taki śmietnik gdzie mam wszystko wymieszane?Jakie mieszanie sprzętu?
Przecież gdy idę ze spinningiem to nie będę brał przyponów gruntowych czy haków tylko po to by je nosić.
Nie mogłem zrozumieć o co chodzi dlatego że ja nie mieszam sprzętu do różnych metod w jednym miejscu. Jak idę nad wodę to w określonym celu. Mam zamiar łowić z gruntu biorę sprzęt gruntowy, mam zamiar spinningować biorę sprzęt do spinningu.
Â
To se kup jak taki jesteś mądrala ÂÂÂÂÂÂÂÂ ,Przekonasz sie sam że to zły pomysł.
Po co pytasz na forum skoro "wiesz lepiej"??
A text o Babach marudach wsać se tam gdzie słońce ne dochodzi.
Człowiek ci radzi a ty jeszcze obrażasz ludzi.
Mam wybraźnię tylko powiedz mi po co mi taki śmietnik gdzie mam wszystko wymieszane?Jakie mieszanie sprzętu?
Przecież gdy idę ze spinningiem to nie będę brał przyponów gruntowych czy haków tylko po to by je nosić.
Nie mogłem zrozumieć o co chodzi dlatego że ja nie mieszam sprzętu do różnych metod w jednym miejscu. Jak idę nad wodę to w określonym celu. Mam zamiar łowić z gruntu biorę sprzęt gruntowy, mam zamiar spinningować biorę sprzęt do spinningu.
To co wymieniłem to jest wszystko co mi potrzeba do metody gruntowej, umiesz czytać ze zrozumieniem? Gdzie tam wymieniłem akcesoria do spiningu? woblery i gumki to raczej tam nie wejdą. O spiningu nic nie pisałem, spining to już inna bajka.
Te 7 zł to na piwo czy bilet powrotny :) ?
A tak do rzeczy: mało praktyczne, bo klaser ma duży naddatek gabarytów w stosunku do użytecznej pojemności. Musiałbyś chyba dokupić drugie tyle koszulek, aby go wypełnić. Zdecydowanie dedykowane portfele są użyteczniejsze. Coś jak wersja kieszonkowa (twoje drugie foto). Ja zwykle robię przypony na miejscu w miarę potrzeby, a kilka gotowych, jak warunki nie dopisują, biorę w wizytownik (też taki wynalzaek jak twój :))
120 przyponów? To jakby kupić pokrowiec na 20 wędek i nosić dwie. Wielki klamot który nie będzie wykorzystany i zajmuje dużo miejsca.,