Port w Łabędach i staw na poligonie gliwickim

/ 6 odpowiedzi
Witam serdecznie.Panowie czy ktoś się orientuje gdzie, z kim i ile kosztuje załatwienie zezwolenia na połów rybek w naszym porcie w Łabędach? Słyszałem, że można to załatwić i warto.
To samo pytanie tyczy się stawów na poligonie gliwickim. Da się jakoś załapać grona szczęśliwców mogących tam połowić?
Można również odpowiedź bezpośrednio na maila:king.karatemistrz@o2.pl
Z góry dzięki.

patryk-kociemba

witaj,

jeżeli określisz dokładniej gdzie znjdują się owe jeziorka na poligonie to chyba będzie można coś wymyśleć, bo na poligonie znam 2 jeziorka i leżą one na terenie samego poligonu, jeżeli chodzio nie to napewno zapytać w miejscu gdzie siedzą strażnicy i napewno pomogą w tej sprawie.

(2014/05/30 09:27)

yeti1980

Witaj.Na załączonym zdjęciu mam nadzieję jest widoczny mój punkt zainteresowań.A o porcie coś słyszałeś? (2014/05/30 12:45)

yeti1980

Witaj kolego.Niestety nie załacze pliku z print screana, nie przechodzi. Może podaj mi swojego maila to Ci prześlę z opisem, o które mi jeziorko chodzi. Podejrzewam, że mówimy o tym samym, gdyż to chyba leży na poligonie ( na street view widać porobione stanowiska na pomostach).A z portem coś Ci się o uszy obiło? (2014/05/30 13:00)

yeti1980

Witaj molego.Niestety print screan nie przechodzi, nie da się go załączyć. Może podaj mi maila swego to Ci prześlę mapkę z opisem.A o porcie coś Ci się obiło o uszy? (2014/05/30 13:01)

Zionbel

Witaj molego.Niestety print screan nie przechodzi, nie da się go załączyć. Może podaj mi maila swego to Ci prześlę mapkę z opisem.A o porcie coś Ci się obiło o uszy?
Podobno juz nie do dostania sa zezwolenia do łowienia na terminalu.
SCL juz nie udostępnia tych zezwoleń. (2014/05/31 16:54)

yeti1980

Witam.Dzięki kolego za info. A o poligonie coś wiesz? (2014/06/02 09:29)