Porozumienie okręgów Gdańsk/Słupsk

/ 2 odpowiedzi
Proszę o poprawienie mapy porozumień tychże okręgów, gdyż może wprowadzać ona w błąd wędkarzy.

Według informacji uzyskanych telefonicznie z Okręgów porozumienia pomiędzy Gdańskiem i Słupskiem nie ma. Chcąc łowić na wodach sąsiada, należy opłacić składkę nizinną/górską zgodnie z taryfikatorem sąsiada.

Pozdrawiam

Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

tomquad

Z tym, to są w sumie jaja. Gdańsk udziela różnych informacji. Ja mam dwa emaile jeden mówi, że jest porozumienie, a drugi, że go nie ma. Telefon do Słupska - odpowiedz NIE. Telefon do Gdańska, że jest. Gdańsk jak i Słupsk na własnych stronach wprowadzają w błąd podając, że takie porozumienie jest. W rzeczywistości chyba go nie ma? Szkoda, że wprowadzają w błąd, gdyż gdybym wiedział, że nie ma porozumienia bym się wypisał z PZW.
Jeszcze ciekawostka ... na stronie Slupskiego PZW jest wrzucony 07-12-2012 wzor zezwolenia na rok 2013 i we wzorze jest dodany Gdańsk. (2013/02/05 12:39)

frgrzesiek

a czy koledzy posiadaja jakąś mape wód województwa pomorskiego?w tamtym roku na stronie pzw była ale w tym juz jej nie ma.jako ze sie przeprowadziłem w tamtym roku to nieznam jeszcze wszystkich zbiorników i nazw pzw.jesli ktos posiada taką mape to czy mógłby sie nią podzielic?za wszelkie info dzieki.jak cos to prosze pisac to wysle maila na priv. (2013/02/09 10:03)