Zaloguj się do konta

Porozumienia okręg Wałbrzych

utworzono: 2014/01/20 11:40
venom92

Witam,mam pytanie czy mając opłacany Wałbrzych mogę łowić na terenie okręgu Wrocław ?? w porozumieniach pisze tylko   

W ramach tzw. Strefy Dolnośląskiej:

Jelenia Góra, Legnica i Wrocław

i nic więcej czy trzeba dopłacać czy nie ,może mi to ktoś wyjaśnić??

[2014-01-20 11:40]

grzegorzpaczek

Zobacz w pozwoleniu jakie okręgi masz w nim zawarte. [2014-01-20 12:19]

Romuald55

W ramach porozumienia dolnośląskiego możesz jeszcze w tym roku łowić na wszystkich wodach czterech dolnośląskich okręgów.Obowiązuje jeden rejestr i jednakowe opłaty.Ponieważ okręgi;legnicki i wałbrzyski chciały podnieść opłaty,najprawdopodobniej od przyszłego roku Porozumienie Dolnośląskie przestanie istnieć i każdy Okręg tego porozumienia będzie działał na własną rękę.Moim zdaniem,nic dobrego to nie przyniesie.Nowe władze tych okręgów chcą się czymś nowym wykazać więc wprowadzić chcą wyższe opłaty.Tyle mi wiadomo na dzień dzisiejszy.
[2014-01-20 12:35]

jezior181179

Moze wedkarze niech decyduja? A moze jedna karta na caly kraj ?
[2014-01-20 20:31]

Romuald55

Wędkarze zdecydowali w ub roku w wyborach.Teraz mają to co wybrali.

[2014-01-20 20:36]

grzesiek35

a Opole za dodatkową oplatą? Tak? Wiadomo ile? [2014-01-21 22:54]

grzesiek35

już wiadomo Opole   – opłata w wysokości 100 zł (dla Członków obydwu Okręgów). Wędkowanie jedynie na wodach wchodzących w skład obwodów rybackich.

Znaczki i zezwolenia dla naszych Członków do pobrania w Kołach O. PZW Wałbrzych.

Okręg PZW w Opolu nie honoruje zniżek przysługujących wędkarzom (za wyjątkiem Członków PZW w wieku od 16 do 24 lat posiadających legitymacje szkolne lub studenckie - są oni uprawnieni do 50% zniżki w członkowskiej składce okręgowej, oraz Członków PZW odznaczonych odznaką Złotą z wieńcami oraz Członków Honorowych PZW).

[2014-01-22 10:08]

okonek1235

Witam, czy wędkarze z okręgu Wałbrzyskiego nie chcą łowić w ramach opłat PZW na okręg Wałbrzych w okręgu PZW Koszalin, mamy porozumienie między okręgami, dopłacamy tylko do łowisk specjalnych, wklejam dwa zdjęcia mapa porozumień i opis. Pozdrawiam i zapraszamy na nasze łowiska.
[2014-02-11 11:11]

okonek1235

Witam, czy wędkarze z okręgu Wałbrzyskiego nie chcą łowić w ramach opłat PZW na okręg Wałbrzych w okręgu PZW Koszalin, mamy porozumienie między okręgami, dopłacamy tylko do łowisk specjalnych, wklejam dwa zdjęcia mapa porozumień i opis. Pozdrawiam i zapraszamy na nasze łowiska. Strefa I.

[2014-02-11 11:12]

okonek1235

Witam, czy wędkarze z okręgu Wałbrzyskiego nie chcą łowić w ramach opłat PZW na okręg Wałbrzych w okręgu PZW Koszalin, mamy porozumienie między okręgami, dopłacamy tylko do łowisk specjalnych, wklejam dwa zdjęcia mapa porozumień i opis. Pozdrawiam i zapraszamy na nasze łowiska.

[2014-02-11 11:13]