Zaloguj się do konta

Porozumienia O.PZW Opole 2011

utworzono: 2011/03/10 09:56
shake7

Witam mam pytanie odnośnie porozumień. Oglądam właśnie mapkę porozumień zamieszczoną na portalu. Mieszkam na opolszczyźnie i według tej mapki PZW Opole nie podpisało porozumienia z żadnym innym okręgiem. Więc jeśli opłacę składkę w PZW Opole to będę mógł wędkować tylko na ich wodach. Ale jeśli klikam w porozumienia PZW Wrocław, to opłacając składkę u nich w jakimkolwiek kole, będę mógł wędkować w kilku innych okręgach (w tym również opolskim). Dlaczego porozumienia nie są podpisywane w obydwie strony? Czy też na mapce na tym portalu nie są uzupełnione porozumienia PZW Opole?

Pzdr.

[2011-03-10 09:56]

JaroDaw
JaroDaw

podsumowując, porozumienia na wędkowanie w opolskim są, ale za dopłatą [2011-03-10 14:20]

shake7

Dzięki za odpowiedź. Z tym, że chodziło mi  jak to jest jeśli opłacę kartę w Opolu, a będę chciał wybrać sie na ryby do Okręgu Wałbrzych lub Wrocław?

[2011-03-10 16:22]

porenut

Właśnie odwiedziłem swoje biuro koła i poprosiłem o trzy zezwolenia na inne okręgi. Od ręki mi je wydano. Zrobiło mi się jednak żal kolegi skarbnika. Siedzi chłop społecznie i odwala potężną, papierkową robotę. Jeszcze jest odpowiedzialny osobiście za każdy znaczek i każdy grosz. Mam spory stos dokumentów uprawniających. Do dwóch okręgów dodano mi jeszcze kwestionariusze rejestru połowów i instrukcje ich obsługi. Jakoś to z roku na rok coraz bardziej pogmatwane i biurokratyczne. Jeszcze trochę i będę musiał kupić sobie walizkę na te wszystkie papiery. A skarbników trzeba będzie łapać na siłę.    [2011-03-15 18:10]

mienta

Właśnie odwiedziłem swoje biuro koła i poprosiłem o trzy zezwolenia na inne okręgi. Od ręki mi je wydano. Zrobiło mi się jednak żal kolegi skarbnika. Siedzi chłop społecznie i odwala potężną, papierkową robotę. Jeszcze jest odpowiedzialny osobiście za każdy znaczek i każdy grosz. Mam spory stos dokumentów uprawniających. Do dwóch okręgów dodano mi jeszcze kwestionariusze rejestru połowów i instrukcje ich obsługi. Jakoś to z roku na rok coraz bardziej pogmatwane i biurokratyczne. Jeszcze trochę i będę musiał kupić sobie walizkę na te wszystkie papiery. A skarbników trzeba będzie łapać na siłę.

a do tego przydała by się jakas dobra sekretarka :))  

[2011-03-15 18:16]