Porady w ³owieniu szczupaków

/ 6 odpowiedzi
bardzo chcialbym z³owic szcupaka mam dopiero 15 lat i jeszcze nigdy nie z³owi³em szczupaka .prosze pomózcie ³owie na p³ytkim jeziorze (tak do 4 metrow) jest tam troche lili wodnych . Chce poznac metody , przynety potrzebne do sukcesu na takim jeziorze . oczywiscie nie ³owie teraz:P piszcie
u?ytkownik2494

Wystarczy poklikaæ troszke na tym portalu i mysle ¿e znajdziesz tu wszystko na temat po³owów tego drapie¿nika,wielu i wiele ju¿ o tym pisa³o.Masz a¿ trzy miesi±ce aby siê przygotowaæ i znale¼æ odpowiadaj±c± Ci metodê po³owu. Po³amania kija.
ps.na stronie g³ównej kliknij Ryby-szczupak,mi³ej lektury (2009/01/24 22:04)

rochan_

Proponuje metode zywcowa tuz przy liliach (2009/01/24 23:38)

agata1964.12

Mi uda³o siê z³owiæ jednego szczupaczka i to przez przypadek, na robala. Szkoda, ¿e to by³a taka sznurówka. Wróci³ do wody, ale dla mnie to i tak by³a radocha. Wytrawni wêdkarze mog± siê ¶miaæ. I nikt mnie nie zniechêci do po³owów. Od czego¶ trzeba zacz±æ! ¯yczê po³amania kija wszystkim, zw³aszcza pocz±tkuj±cym wêdkarzom (2009/02/05 22:44)

Zdzichu

No to mamy kolejn± niewiastê."Widzê", ¿e bardzo prze¿ywasz, je¶li to prawda bêd± z Ciebie ludzie (czyt.wêdkarka).Tymczasem kompletuj ten sprzêt, nied³ugo wiosna i pierwsze wypady na rybki. Powodzenia (2009/02/05 23:23)

Szalona

Mi³o s³yszeæ,¿e jest tutaj kolejna babka, której ¶ni± siê po nocach ryby:) Po³amania w sezonie (2009/02/06 01:28)

kalmar

zêbacze fajnie siê ³owi :) jeden jak mi wzi±³ z gruntu to ledwo wêdkê z³apa³em :) (2009/02/06 08:05)