Porady dla początkujących

/ 5 odpowiedzi
Witam bardzo serdecznie. W dzieciństwie miałem niewielki kontakt z wędkarstwem, niestety nie urodziło się to w nic wielkiego. Ale ostatnio ze szwagrem postanowiliśmy wrócić do tego. Jakieś porady? Sprzęt podstawowy już zakupiony. Pozdrawiam serdecznie waz ze szwagrem. :)
borsuchi

nie masz żony ? ją podpytaj - one wiedzą wszystko najlepiej (2023/01/03 13:35)

jurasek15

Jak ze szwagrem, to namiot, wygodne łózka, grilla i skrzynkę wódki. :) Sorry, za ironię ale w twoim wątku, w moim odbiorze, ten szwagier ważniejszy niż to całe wędkarstwo. :)
Pozdrawiam (2023/01/03 22:18)

Sith

Witam bardzo serdecznie. W dzieciństwie miałem niewielki kontakt z wędkarstwem, niestety nie urodziło się to w nic wielkiego. Ale ostatnio ze szwagrem postanowiliśmy wrócić do tego. Jakieś porady? Sprzęt podstawowy już zakupiony. Pozdrawiam serdecznie waz ze szwagrem. :)
Szanowny Kolego i jego szwagrze, określcie jaką metodą macie zamiar łowić, jakie ryby, jakie łowiska (strumyk, rzeczka, rzeka, staw, jezioro, morze). Poczytajcie trochę Forum i całą mnogość najróżniejszych artykułów zamieszczonych w "wedkuje.pl". Ustalcie swoje preferencje, to wówczas może uda się doradzić Wam coś sensownego.
(2023/01/04 07:18)

mietas01

witam, zaczynam wędkować na grunt na jeziorze i mam pytanie czy zakładać haczyk ca małą kotwiczkę , do tej pory łowiłem tylko spiningiem (2023/07/23 16:56)