Patrzcie... a ja z malinówką własnej roboty ;)
Sam bym kieliszeczek takiej swojskiej malinóweczki do herbatki , mniammmmm (2012/12/03 14:36)
Patrzcie... a ja z malinówką własnej roboty ;)
Moja malinówka... hmmm... aż ślinka cieknie ;)) .... nalewka na spirytusie, panowie (nasi goście) wytrzymują 5 kieliszków i zaliczają zgon :D
Koledzy nie ma co generalizować w każdym społeczeństwie znajdziemy różnych ludzi od bardzo porządnych do łobuzów .Mam dużo znajomych ,którzy są super wędkarzami i zachowują się nieomal wzorowo,ale widuje nad wodą takich ,że wstyd o nich pisać.Jak napisałem wcześniej łatwo jest komuś łatkę przypiąć nie patrząc na własne podwórko .
Mam jeszcze czereśniówkę, miętówkę i śliwkowa się jeszcze osadza przed filtracją.... Ehhhh ależ to będzie przyjemna zima :)))))
Przecież u nas to normalka (wystarczy pojechać nad jakąkolwiek wodę) więc skąd te krzyki o wstydzie i hańbie?
"Ojciec do dziecka:
-Wiesz dlaczego dostałeś karę?
- Wiem.... bo dałem się przyłapać"
To teraz kolejno kto tam był ............................................:
Co widział (lub inaczej kogo tam nie widział):
I dlaczego nikt nie reagował ?
(2012/12/03 18:33)
Mam jeszcze czereśniówkę, miętówkę i śliwkowa się jeszcze osadza przed filtracją.... Ehhhh ależ to będzie przyjemna zima :)))))
Złoto nie kubitka :))))))))))))))))) Z taką mieszkać na Grenlandii .........(2012/12/03 19:24)
I jeszcze kija lubię moczyć :))) hehe jakkolwiek to brzmi ;) (2012/12/04 08:26)Mam jeszcze czereśniówkę, miętówkę i śliwkowa się jeszcze osadza przed filtracją.... Ehhhh ależ to będzie przyjemna zima :)))))Złoto nie kubitka :))))))))))))))))) Z taką mieszkać na Grenlandii .........
Przecież u nas to normalka (wystarczy pojechać nad jakąkolwiek wodę) więc skąd te krzyki o wstydzie i hańbie?
"Ojciec do dziecka:
-Wiesz dlaczego dostałeś karę?
- Wiem.... bo dałem się przyłapać"
Witam, Jeśli u nas to normalna to jest tragedia! Jeśli podejdziemy do tego jak do standardu wedkowania to doprowadzimy do zagłady środowiska naturalnego. Myślę, że takie zachowanie powinno być piętnowane i nagłaśniane. Pzdr. Maras
Mam jeszcze czereśniówkę, miętówkę i śliwkowa się jeszcze osadza przed filtracją.... Ehhhh ależ to będzie przyjemna zima :)))))Złoto nie kubitka :))))))))))))))))) Z taką mieszkać na Grenlandii .........
I jeszcze kija lubię moczyć :))) hehe jakkolwiek to brzmi ;)
Ty też???? :))))))))))
(2012/12/04 08:59)
(2012/12/04 09:10)Mam jeszcze czereśniówkę, miętówkę i śliwkowa się jeszcze osadza przed filtracją.... Ehhhh ależ to będzie przyjemna zima :)))))Złoto nie kubitka :))))))))))))))))) Z taką mieszkać na Grenlandii .........I jeszcze kija lubię moczyć :))) hehe jakkolwiek to brzmi ;)Ty też???? :))))))))))
Nawet bardziej niż mój Stary :)
Cześć Janusz,
nadal jednak to są wyjątki od niechlubnej reguły. A powinno być odwrotnie.
Naklejki to świetny pomysł , ale gdzie je umieścić ? Wiem ! Na pudełku przecież można :)
Na drodze drogówka rozdawała kiedyś mandaty zaufania , całkiem dobrze na to ludzie reagowali .
Według mnie Maćku dobrze kombinujesz . Wiesz , wchodzisz na miejscówkę a tam czystko , worek z odpadkami spakowany , wędkarz siedzi i łowi – kulturka . Dać mu ''prezent '' , niech wie , że ktoś docenia to , iż posprzątał po innych i sprząta po sobie . Drodzy Państwo , tak jak wyżej , jak się nie da groźbą i prośba to trzeba w ten lub podobny sposób działać . Po drugie my wędkarze musimy zwracać uwagę innym kolegom po kiju aby sprzątali po sobie , wiem , że to nie jest miłe ale ważniejsza jest przyroda w tym momencie .
(2012/12/04 10:11)Jeśli naklejki (pomysł ok-i ) to myślę że na aucie, przecież każdy jest mobilny, bynajmniej większość ................. (2012/12/04 10:27)
Naklejki to świetny pomysł , ale gdzie je umieścić ? Wiem ! Na pudełku przecież można :)
Na drodze drogówka rozdawała kiedyś mandaty zaufania , całkiem dobrze na to ludzie reagowali .
Według mnie Maćku dobrze kombinujesz . Wiesz , wchodzisz na miejscówkę a tam czystko , worek z odpadkami spakowany , wędkarz siedzi i łowi – kulturka . Dać mu ''prezent '' , niech wie , że ktoś docenia to , iż posprzątał po innych i sprząta po sobie . Drodzy Państwo , tak jak wyżej , jak się nie da groźbą i prośba to trzeba w ten lub podobny sposób działać . Po drugie my wędkarze musimy zwracać uwagę innym kolegom po kiju aby sprzątali po sobie , wiem , że to nie jest miłe ale ważniejsza jest przyroda w tym momencie .