Modne kolory jesień- zima 2014/2015.
Witam. Jaki kolor kołowrotka pasuje do wędki w kolorze pomarańczowym? Według mnie :srebrny (metaliczny) oraz czarny. Pozdrawiam.
Witam. Jaki kolor kołowrotka pasuje do wędki w kolorze pomarańczowym? Według mnie :srebrny (metaliczny) oraz czarny. Pozdrawiam.
Do tego różowa torebka i biały fartuszek z baaardzo długiiimi rękawkami...
Pomijając dogryzki. To zależy id twojej estetyki. Bo każdy ma inny gust.
Ale i widziałem kołowrotki w kolorze miedzi czy metalicznego zbliżonego do pomarańczy.
Czarny zaś uniwersalny...
A może w jakimś kontraście...
To zależy od tego na czym ci zależy i co ci się podoba.
Do tego różowa torebka i biały fartuszek z baaardzo długiiimi rękawkami...
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Z tym się zgodzę. I widzę też, że nawet taki temat można potraktować normalnie.Przecież to też jest w jakimś stopniu ważne: mamy żółtą wędkę to nie założymy do niej różowego kołowrotka - chyba, że ktoś tak lubi, prawda? Tak samo jest z pomarańczową , zieloną i każdą inną.Pozdrawiam.
Kiedyś , moja żona będąc ze mną na rybach zwróciła mi uwagę , iż według niej , zielony kołowrotek nie pasuję do pomarańczowej wędki . Przemilczałem bo nie wiedziałem co powiedzieć . Tym razem też nie wiem ...
Ja tam karasek nie pisze że to źle wygląda -broń Boże -że tak złamie przykazanie .
Będziesz piknie sie prezentował - być może jakiś design na rybach tez jest ważny .
Wiesz dla jednego wazna jest praca wędki ,dla drugiego ciężar,a dla trzeciego ważne żeby miala prezęcje z kołowrotkiem. Na prezencji kolorystycznej za bardzo sie nie znam - tutaj moja kobita dominuje .
Zawsze możesz dodać jakieś akcenty kolorystyczne w kolorze wedki ,jak źle bedzie z kołowrotkiem wyglądać .Możesz później dokleić jakieś pomarańczowe serduszka na krecioł ,albo kwiatuszki na wedke w kolorze kołowrotka - możesz kombinować .
Będziesz na pewno jedyny w swoim rodzaju na rybach- to też jest w życiu ważne.
To forum nie jest Twoją prywatną piaskownicą, więc sam się pohamuj. Pytanie jest normalne w Twoim pojęciu, inni postrzegają je jako bzdurę i w ten właśnie sposób komentują. Chcesz mieć zawsze rację, załóż swoje forum i mianuj się adminem....
Chodzi o to aby było gustownie i z sensem. Niektórym pewnie jest wszystko jedno i założyliby żółty albo fioletowy...
Tak na pewno masz rację, i Ty o tym wiesz i większość też wie o tym, ale nie każdy ma dobry gust w doborze kolorów według naszych upodobań więc nie potrzebne to pytanie na publicznym forum, bo nawet szczere odpowiedzi nie zawsze zadowoliły by Ciebie według Twoich gustów.
Więc jakaś doza tolerancji w stosunku do innych powinna istnieć i nie za bardzo trzeba negować dobór kolorystyki przez innych.