Trudno powiedzieć, jaki będzie wynik, ale to nie będzie mecz, to będzie wojna „Polsko-Ruska”. Nie jestem fanem futbolu, jestem fanem pokoju i czystego sportu. A co do naszych piłkarzy … mam nadzieję, że znają historię Mistrza Górskiego…:))) (2012/06/10 01:04)
3-0 dla Rosjan.I dobrze.''Nasi'' jako zespół im do pięt nie dorastają.Czemu oni ciągle fundują nam upokorzenie?Szkoda mi tylko tych co nawet psy pomalowali na biało-czerwono...Rozczarowanie to mało.Niech wreszcie odpadną to przyjemniej bedzie sie ogladac te piekna impreze piłkarską.Ja kibicuje Rosji. (2012/06/10 10:57)
Smuda popełnił ten sam błąd co Benhakker, czyli zatrudnił speców od przygotowania fizycznego z Irlandii. I boję się, że znowu naszych zajechali. Po co komu te gumy do orania na 2 tyg przed finałami ? Ale wierzyć w coś trzeba... stawiam na remis (2012/06/10 11:04)
Smuda popełnił ten sam błąd co Benhakker, czyli zatrudnił speców od przygotowania fizycznego z Irlandii. I boję się, że znowu naszych zajechali. Po co komu te gumy do orania na 2 tyg przed finałami ? Ale wierzyć w coś trzeba... stawiam na remis
Nawiązując do Twojej wypowiedzi Mirku,przypomniały mi się słowa górala który wypowiadał sie na temat wyniku meczu Polska -Rosja w Rmffm
"Jom człowiek wielki wiary ale swój rozum mom." :) (2012/06/10 11:23)