....wzorce mial wspaniale jako mlody adept sportu i napewno mial wpojona polskosc bo rodzice nigdy nie byli "odmiencam"jak to inni kturzy po trzech miesiacach pobytu zapominali mowy PolskiejWięc nie ma się co czepiać Podolskiego, nigdy nie wypierał się tego że jest Polakiem. (2012/06/19 13:17)
Wiec nie ubliżajmy wspanialemu pilkarzowi ze gra dla Niemiec bo to nie jego wina, a wrecz odwrotnie kibicujmy mu bo to jest czastka Polski,tutaj przyjezdza na odwiedziny i dobrze sie czuje w Polsce.
Popieram w stu procentach. Nie jego wina że nikt go tutaj nie chciał....
Klęska,klęska ,klęska.Zrozumiał bym porażkę naszych piłkarzy jak by rozgrywki organizowane były w innym kraju,ale nie mogę przeżyc,tak jak większośc polskich kibiców.Garstka skandujących "nic się nie stało,Polacy nic się nie stało" załamuje mnie bardziej.W krajach gdzie piłka nożna to religia,spłonęło by bardzo dużo samochodów,a sztab odpowiedzialny za przygotowania reprezentacji leciał by na zbity ryj.Żenada i kupa mułu.Ktoś mnie pocieszy?
...to może ja...:)
(2012/06/20 12:01)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Protest angielskich kibicow przeciwko bylemu pilkarzowi reprezentacji Solowi Campbellowi za glupie komentarze na temat Euro.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/england-fans-carry-coffin-mock-sol-campbell-pre-ukraine-match/
http://www.nydailynews.com/sports/euro-2012/euro-2012-english-fans-march-sol-campbell-coffin-protest-player-warning-travel-euro-2012-article-1.1098536
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4381057/England-fans-coffin-protest-at-Sol-Campbell.html
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/england-fans-protest-sol-campbells-902039
The Economist: Jak BBC krecila program o Polsce i Ukrainie, urabiajac 'troche' prawde
http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2012/06/poland-and-bbc
"...I am becoming more and more surprised with what the BBC says. So far it has denied two situations I witnessed. I would not be surprised if the BBC prepared a statement saying that the Panorama crew has never been to Poland."
(2012/06/20 14:24)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
(2012/06/20 14:53)Klęska,klęska ,klęska.Zrozumiał bym porażkę naszych piłkarzy jak by rozgrywki organizowane były w innym kraju,ale nie mogę przeżyc,tak jak większośc polskich kibiców.Garstka skandujących "nic się nie stało,Polacy nic się nie stało" załamuje mnie bardziej.W krajach gdzie piłka nożna to religia,spłonęło by bardzo dużo samochodów,a sztab odpowiedzialny za przygotowania reprezentacji leciał by na zbity ryj.Żenada i kupa mułu.Ktoś mnie pocieszy?...to może ja...:)
Bardziej mnie tymi fotami zdołowałeś.Ale kibel.
Klęska,klęska ,klęska.Zrozumiał bym porażkę naszych piłkarzy jak by rozgrywki organizowane były w innym kraju,ale nie mogę przeżyc,tak jak większośc polskich kibiców.Garstka skandujących "nic się nie stało,Polacy nic się nie stało" załamuje mnie bardziej.W krajach gdzie piłka nożna to religia,spłonęło by bardzo dużo samochodów,a sztab odpowiedzialny za przygotowania reprezentacji leciał by na zbity ryj.Żenada i kupa mułu.Ktoś mnie pocieszy?...to może ja...:)
Bardziej mnie tymi fotami zdołowałeś.Ale kibel.
To nie kibel, to rzeczywistość… :)
Doszukujesz się czegoś pocieszającego w Naszej Piłce, niepotrzebnie… PZPN-skorumpowane szambo, nasi piłkarze… no cóż, „jaki dowódca, taka gwardia”…:(
Ale pomimo wszystko wiem jak Cię pocieszyć…
…Nasi dali d…py, my nigdy i tego się trzymajmy…
PS: Nie wiem, czy wiesz, ale tego dnia nasi siatkarze wygrali z Brazylią, a Adamek wygrał walkę…
…do przemyślenia…:)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Nigdy nie interesował mnie sport uprawiany z pozycji fotela i z pilotem w ręku.
Wielu jednak uwielbia taką dyscyplinę.:)
(2012/06/21 06:47)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Ja też nie jestem zapalonym kibicem, ale są takie momenty, że trzeba Naszych wspomóc.
Zauważyłem pewien paradoks.
Gdy walczył Adamek i wygrywał, kibicowali mu wszyscy (nawet moja teściowa).
Jak raz przegrał, zrobiła się cisza.
Natomiast nasi piłkarze przegrywają baaardzo często, a i tak im wszyscy kibicują.
(2012/06/21 22:48)Nigdy nie interesował mnie sport uprawiany z pozycji fotela i z pilotem w ręku.
Ja też nie jestem zapalonym kibicem, ale są takie momenty, że trzeba Naszych wspomóc.
Natomiast nasi piłkarze przegrywają baaardzo często, a i tak im wszyscy kibicują.
Bo w naszyn kraju kibicuje się grupie , a nie jednemu. To takie cwaniactwo. W grupie to każdy jest odważny, a w pojedynke są posrani. Przepraszam za słownictwo, ale taka jest prawda.
Bo w naszyn kraju kibicuje się grupie , a nie jednemu. To takie cwaniactwo. W grupie to każdy jest odważny, a w pojedynke są posrani. Przepraszam za słownictwo, ale taka jest prawda.
:D:D:D....spoko, spoko....:)
(2012/06/22 11:27)