Witam
polecam też kuter z Władysławowa ADMIRAŁ I ADMIRAŁ II
(2010/12/30 14:38)Witam
polecam też kuter z Władysławowa ADMIRAŁ I ADMIRAŁ II
(2010/12/30 14:38)z czystym sumieniem polecam Gretę Bywałem ale u Ostrego to na Pasacie poszalałem.... (2011/01/12 16:15)
Ja też,chociaż na niej nie pł
To jest odpowiedni wątek na opisy wypraw i połowów morskich.
Nie bardzo, jak zauważyliście tu polecamy jednostki a nie piszemy le ktoś na trzaskał ryb i jak było.
Nie bardzo, jak zauważyliście tu polecamy jednostki a nie piszemy le ktoś na trzaskał ryb i jak było.
Opisy wypraw morskich by ożywiły wątek, bo zauważ, że wpisy były tylko przez niecały miesiąc i koniec.
"Bomik" Darłówko - jeśli ktoś tam będzie, z czystym sumieniem polecam( armator ma drugą łódkę nazwy nie pamiętam ).
Rejs 150(zł), na miejscu wędki w niezłym stanie(20 zł) i cała gama pilkerów do wyboru (mało zaczepów). Jedzonko smaczne. Szyper podatny na sugestie :)
Panowie podajcie koszty takiej wyprawy
Postanowiłem zapytać w "polecanych" jednostkach czy ktoś łowił na Nauticu. Szyper znany, jednostka nowa - czy coś się zmieniło. Proszę o opinie.
Mam termin an 31.10 i nie chcę niespodzianek
(2011/10/19 19:11)dorsz władysławowo | utworzono: 2011/10/31 17:38 | |
#356015 | wysłano: 2011/10/31 17:43 | |
---|---|---|
baloonstyle Witam. Wczoraj byłem na Marinero z Włądka. Szału nie było ale regularnie coś wychodziło. Obecnie nie ma szału i polecam małe jednostki bo rybki stoją punktowo w bardzo małych ławicach. |