W czasie gdy Okręg płocko-włocławski istniał bardzo wielu narzekało na PZW.Teraz jak PZW nie ma na tamtym terenie czas na GORZKIE ŻALE. Trzeba było uczestniczyć w życiu tego Okręgu,chodzić na zebrania,zgłaszać wnioski,kontrolować działalność władz a nie wieszać psy.
Macie to coście chcieli.
Romuald55 masz 100% racji !!!(2014/02/12 22:52)
Działania watah kormoranów to amatorka przy "zasługach" jakie dla tego odcinka Wisły poczynił płocko-włocławski związek. Jedyne dobre w tej sytuacji - to że się to rozpadło. Lepiej może nie będzie, ale gorzej być nie może, więc jest nadzieja...
Kto wie, jak było w tej patologii, ten nie żałuje...
(2014/02/13 10:55)Działania watah kormoranów to amatorka przy "zasługach" jakie dla tego odcinka Wisły poczynił płocko-włocławski związek. Jedyne dobre w tej sytuacji - to że się to rozpadło. Lepiej może nie będzie, ale gorzej być nie może, więc jest nadzieja...
Kto wie, jak było w tej patologii, ten nie żałuje...
Trochę lepiej to jest bo np. opłaty trochę niższe i czytalem coś o wyłączeniu niektórych obszarów z rybactwa no i zakazach połowów w dni wolne od pracy dla rybaków oczywiście.
może inaczej,od kilku dni mam kartę wędkarską,chce sie wybrac na Wisłę,z tego co piszecie wystarczy miec własnie karte i opłacone 10 zl na konto RZGW i mogę wędkowac czym chce tak? spinning grunt spławik? a i moze jakiś link z tymi obwodami wędkarskimi,na Wiśle,bo z tego co wyczytalem to tylko na 5 mozna wedkowac i mam nadzieje że to ten na Torunskiej