w Drodze na ryby :D
fajny tylko troche pali co?:) (2010/08/26 20:47)
w Drodze na ryby :D
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Wcześniej nie dodałem zdjęcia.
(2010/08/26 23:49)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
kiedyś był rowerek a jakos rok temu kupiłem sobie opla astre 1.7 TDS w kombi i jestem bardzo zadowolony, można pojechac na jakies dalsze wypray gdyż bardzo mało spala ok. 5l/100km. Nie chciałem zbytnio kombi ale przekonałem się jeżdzac własnie ze znajomymi na ryby dlatego cały sprzed sie zmiesci w sporym bagażniku, wyciagam tylko w wypadkach gdy jede gdzies z jakas kolezanka czy dziewczyna:p z tego wzgledu tez sie przydaje tylko trzeba uwazac na zawieszenie:p pozdrawiam:)
(2010/08/30 12:13)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Ja niestety jeszcze niczym-mam nadzieje ze juz w marcu dorobie sie prawka.Jestem skazany na laske i nielaske zony-ale zawsze pozytywnie!pozdrawiam.
No i niewatpliwie żona jest skazana na Twoją laskę ....hehehe....:))))))))))
Ja niestety jeszcze niczym-mam nadzieje ze juz w marcu dorobie sie prawka.Jestem skazany na laske i nielaske zony-ale zawsze pozytywnie!pozdrawiam.
No i niewatpliwie żona jest skazana na Twoją laskę ....hehehe....:))))))))))
Ja jak na razie rowerek i na piechotkę :D No wiecie panowie przyroda, śpiew ptaków etc.
Jestem jeszcze za młody na prawko ale już niedługo i będzie motorek
Tez myslalem o skuterku zeby nie byc zaleznym ale niestety stwierdzilem ze ciezko bedzie sie na takiego zaladowac.Sprzetu coraz wiecej i jak pomysle jak lowilo sie kiedys-wedka,pudelko robakow i pare drobiazgow-to teraz ciezko by bylo.
Do skuterka mała przyczepka i hejaaaaa......
Tez myslalem o skuterku zeby nie byc zaleznym ale niestety stwierdzilem ze ciezko bedzie sie na takiego zaladowac.Sprzetu coraz wiecej i jak pomysle jak lowilo sie kiedys-wedka,pudelko robakow i pare drobiazgow-to teraz ciezko by bylo.
Do skuterka mała przyczepka i hejaaaaa......
ja na rybki do Łeby śmigam fordem focusem 1.8 tddi kombi,mam te autko trochę czasu i niemoge na nie narzekać,spalanie ok.6 l\100km na tak duże auto to niewiele.Natomiast na rzeke wole jechać rowerem bo szybko mogę obłowić swoje miejscówki>pozdrawiam
(2011/01/21 17:16)