Pogadanki 007
utworzono: 2011/03/10 18:09
a dlczego mój ...6 został usunięty ?? coś tam sie teraz działo bo nie zauważyłem ?
[2011-03-10 18:11]
Ok. Tylko o czym pisać , coby SR nie urazić - ja wiem , że prawda w oczy kole !!!
[2011-03-10 18:12]
a dlczego mój ...6 został usunięty ?? coś tam sie teraz działo bo nie zauważyłem ?
jakie licho, jeszcze nie wyszedłem z roboty a tu już pozamiatane, kurde czy tam sie coś działo w tej ostatniej minucie ?
[2011-03-10 18:14]
jakie licho, jeszcze nie wyszedłem z roboty a tu już pozamiatane, kurde czy tam sie coś działo w tej ostatniej minucie ?
No właśnie nie...siedziałem tam cały czas..tylko dałem "ODŚWIEŻ" i bammm....nie ma....łostoł luft..
[2011-03-10 18:16]
No i cały misterny plan w pole poszedł znów.Jeszcze nie zdołałem odczytać odpowiedzi a tu zonk.
[2011-03-10 18:18]
O to chodzi , że nic takiego się nie działo = kurka wodna , zaczynam się czuć , jak za komuny pod kontrolą cenzury , nawet Łukaszenka tak nie pilnuje !!! Zaczyna się tu robić cyrk , piszmy może wiersze albo najlepiej śpiewajmy psalmy !!!
[2011-03-10 18:18]
O to chodzi , że nic takiego się nie działo = kurka wodna , zaczynam się czuć , jak za komuny pod kontrolą cenzury , nawet Łukaszenka tak nie pilnuje !!! Zaczyna się tu robić cyrk , piszmy może wiersze albo najlepiej śpiewajmy psalmy !!!
Proszę:
Pamiętaj Wędkarzu drogi,
aby nie całować ryjem podłogi
Jedz dorsze,
bo g***no jeszcze gorsze,
a idąc na ryby,
bierz nóż na grzyby
[2011-03-10 18:21]
Trzaby Grzesiu w podziemiu walczyć jak za komuny.A jak nas złapią to będziemy internowani za konspirację.
[2011-03-10 18:25]
Cytuję słowa napisane w temacie "Komunikat..." a sygnowane przez Redakcję Wedkuje.pl:
"Każdy usuwany użytkownik jest najpierw ostrzegany. Usunięcie to ostateczność i jak widać dotąd miało miejsce niezbyt często sądząc po wielu "wojnach" prowadzonych na forum." (-)
Usunięto kilku użytkowników bez jednego słowa ostrzeżenia, lub uzasadnienia.
Pozdrawiam.
Miałem nie pisać , ale zapytam : Za co ........ Maciej vel Mastiff ma zablokowane konto i na jakiej podstawie !! Czy Szanowna Redakcja raczy w logiczny i sensowny sposób odpowiedzieć na to nieskomplikowane pytanie ??? Jednocześnie proszę o niepotraktowanie tego pytania jako pretekstu do usunięcia wątku !!! Pytam nie tylko w swoim imieniu !!!
[2011-03-10 18:32]
mam jedno pytanie co tu sie wyczynia
HGW-to tak w skrócie Michał.Sam chciałbym wiedzieć o co tu chodzi!
[2011-03-10 18:41]
@mientusie....na trzeźwo tego nie ogarniesz ;P
[2011-03-10 18:41]
@mientusie....na trzeźwo tego nie ogarniesz ;P
a po kilku głębszych dopiero nie ogarniam
[2011-03-10 18:43]
Nurtuje mnie jedno pytanie, ale się boję je zadać by koledzy nie napadli na mnie że wątek moze zostać zablokowany. Dlatego najpierw pytam o pozwolenie. [2011-03-10 18:43]
Zaznaczam że kwestia ta nie jest złośliwa. Jest to niewiadoma która wydaje mi się być interesująca.
Zaznaczam że kwestia ta nie jest złośliwa. Jest to niewiadoma która wydaje mi się być interesująca.
??
[2011-03-10 18:47]