Podbierak spinningowy

/ 4 odpowiedzi
Poszukuję podbieraka spinningowego z krótka rączka ( taki "na plecy" ) ale nie wypierdka z siatka 40 na 50 cm tylko takiego który bez problemu zmieści mi rybę 70 - 85 cm.Nie udało mi się niczego takiego znaleźć.Jeśli ktos podrzuci sensowną sugestię ,propozycję będe zobowiązany.Byc może sami używacie i moglibyście cos polecić.Przeglądałem portale aukcyjne, oferty producentów ale niczego nie znalazłem poza "siateczkami na kiełbie"...Marka obojętna byle to było w miarę solidne akcesorium.
SlawekNikt

Lorpio w największym rozmiarze. Naprawdę spory. Na najdroższym portalu sprzedażowym w Polsce znajdziesz bez problemu albo jego "darmowym" klonie zwanym o... lub największy dragon pstrągowy i trociowy o ile Cię taki rozmiar zadowala, ale ten już mniejszy. (2020/02/03 19:59)

FishingMyWay

Podbierak DRAGON pstrągowy i trociowy wymiary 55x45cm , mieści na spokojnie rybki do 80 cm , posiadam i polecam :). (2020/02/03 21:34)

aldente

Witaj. Przeglądnij oferty firmy GUNKI. Jedna z ofert to Gunki Kescher Fast Street 60x50cm. Ma teleskopowy uchwyt o długości transportowej 60 cm. Można go rozciągnąć do 180 cm.
Druga to Gunki Monster . 60X50cm, z 20 cm rękojeścią. Podbierak pływa i jest przeznaczony do wędkowania z kayaka i Belly Boot.
GUNKI mają podbieraki z gwintowym mocowaniem teleskopowych rękojeści. Możesz wtedy dobrać taki uchwyt, jaki ci pasuje...albo do street fishingu, albo do wędrówek wzdłóż ciężko dostępnych brzegów.
http://www.pezonetmichel.com/de/search?search=kescher Tu masz ich stronkę. (2020/02/03 21:41)

barrakuda81

Dzięki.Zaraz zerknę.Mając namiary będzie o wiele prościej:-) (2020/02/03 21:45)