Pochwal się swoim wpisem.

/ 331 odpowiedzi / 83 zdjęć
rysiek38

Tym razem bezrybnie ale jak dla mnie ciekawie a Wy oceńcie (2015/11/22 22:36)

w6i6e6

Zapraszam i do przeczytania i do dyskusji.
http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,zaslona-dymna-czyli-dwa-slowa-o-tym-co-pod-prasa-wedkarska-piszczy,86705 (2015/11/27 14:42)

Artur z Ketrzyna

Zbliża się okres Zebrań Sprawozdawczych w Kołach PZW. W moim już 20 grudnia...

A tu coś dla tych co mają wątpliwości czy warto na takie zebrania chodzić, choćby po to by wesprzeć innych w słusznej sprawie.

http://www.wedkuje.pl//wedkarstwo,sprawozdanie-z-dzialalnosci-komisji-do-spraw-pozyskiwania-srodkow-dla-kola-pzw-miasto-ketrzyn,87046
(2015/12/19 23:30)

Sith

Też coś dalem - zapraszam :-)

Niestety ni wkleiłeś linka - nie można skorzystać z zaproszenia... ;-(
(2015/12/26 04:24)

rysiek38

A i ja dalem coś na koniec również zapraszam  (2015/12/31 22:54)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

rysiek38

Też coś dałem tym razem na smutno niestety (2016/01/06 17:54)

Artur z Ketrzyna

Poniosło mnie:

PZW komuna czy demokracja?

Podsumowując.
Nie chcąc uczestniczyć w walnym czy wyborach koła, dajesz im/inmym wolną rękę decydowania w wolnych głosowaniu, na co przeznaczą twoje pieniądze, a na co nie. I kto i w jaki sposób będzie Was reprezentował i dbał (nie dbając) o wsze sprawy/łowiska (zarybienia i dostępy do łowisk).

I gdzie tu widzicie komunę?
Jak Polski Rząd w Demokratycznym Państwie wybieracie raz na 4 lata, bez możliwości co rocznego ich rozliczania z pracy i ewentualnego ich wykluczenia/czy zmiany na inną osobę. Nie macie jak tu wpływu na budżet.
A tu co roku, możecie decydować na co wasze pieniądze będą przeznaczane, i rozliczyć z pracy zarząd koła. I ustalić plan działania koła na kolejny rok.

(2016/01/17 13:21)

zbyszekrzepka

Takie moje wspomnienie z jesiennej wyprawy do Przylasku Rusieckiego pod Krakowem,niestety powrót był o kiju ale pogoda dopisała (2016/01/25 20:06)