Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Moja odpowiedz na wpis Marka Dębickiego (w postaci bloga)nadal aktywna na moim blogu-zapraszam do zapoznania się z jednym i drugim artykułem
Co zrobię ?Moja odpowiedz na wpis Marka Dębickiego (w postaci bloga)nadal aktywna na moim blogu-zapraszam do zapoznania się z jednym i drugim artykułem
Co jeszcze zrobisz żeby te maszkarony reklamować? Jeden raz to za mało? Uważaj bo się ludzie rzucą żeby to komentować. Wiesz dlaczego masz tak mało komentarzy? Bo ludzie są na tyle kulturalni że nie piszą Ci prawdy w oczy bo jest zbyt brutalna.
Co zrobię ?Moja odpowiedz na wpis Marka Dębickiego (w postaci bloga)nadal aktywna na moim blogu-zapraszam do zapoznania się z jednym i drugim artykułem
Co jeszcze zrobisz żeby te maszkarony reklamować? Jeden raz to za mało? Uważaj bo się ludzie rzucą żeby to komentować. Wiesz dlaczego masz tak mało komentarzy? Bo ludzie są na tyle kulturalni że nie piszą Ci prawdy w oczy bo jest zbyt brutalna.
Wszystko żeby tylko podbić Ci ciśnienie - to lepsze od medalówki na kiju
Wszystko żeby tylko podbić Ci ciśnienie - to lepsze od medalówki na kiju
Siemanko :). Rysiek ja żeby podnieść koledze ciśnienie wykupiłbym reklamę na stronie głównej ;).