Zawody wędkarskie, które wobec tego co mówią działacze PZW nigdy nie mogły powstać. Ja udowodniłem że zawsze mogą być organizowane i że jednak samorządy są chętne na współpracę i nie tylko w tym kierunku. (2019/08/24 16:15)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
ONI naprawdę mają Nas za debili. Po przeczytaniu w najnowszych Wiadomościach Wędkarskich ,,artykułu " Kij w mrowisko jakiegoś GOSTKA ( porządny dziennikarz by się podpisał ) tak jak obsmarowywana w nim szp.redaktor Anita Gargas i występujace w jej programie osoby bynajmniej nie anonimowe.Rozumiem że po wspomnianym Zalewie Zegrzyńkim do tej pory ( czyli ładnych parędziesiąt lat ) nie pływały : motorówki ,skutery wodne , żaglowki , łodzie z napędem spalinowym - dlatego ryba była bo się nie ,,chowała ". Jest to niewątpliwy temat do napisania pracy magisterskiej ba nawet doktoratu jakiegoś ichtiologa z tematu np. Osobliwie zachowującego się rybostanu w akwenie Zalew Zegrzyński . Wyjątkowość tego miejsca polega na tym że w innych akwenach np. Wielkie jeziora mazurskie , pomorza czy wielkopolski również mamy do czynienia z turystyką ( niestety chałaśliwą ) ale o określonych porach doby jednak ta ryba występuje np. nocne połowy leszczy na PLAŻY !!!!! jeziora Niegocin .Więcej nie będę się rozpisywał - napisałem dlatego że jako stały !!!!! bywalec Zalewu Zegrzyńskiego ,,argumentacja "ta mnie wyjątkowo ZBULWERSOWAŁA . Ps. Rozumiem że w barach i smażalniach sprzedawane są ryby - nieudacznice Te które nie potrafiły się schować.Na koniec jeszcze jedno nie wiem czy pan dziennikarz zareaguje czy nie teraz jest to za przeproszeniem o kant d.....y potłuc . Jako że nie pisze się anonimów i paszkwili Julian (2019/08/26 10:29)
Relacje z I zawodów wędkarskich o Puchar Wójta Gminy Kętrzyn. Udowadniam tym że lidzie w zarządach kłamią i pomawiają moją osobę, jak i blokują rozwój łowisk i wędkarstwa w mym powiecie.