Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Remontuję pokój i natknąłem się na niecodzienną dla mnie sytuację. Po usunięciu paneli okazało się, że pod styropianem nie ma pleśni (wbrew przewidywaniom). Zatem uznałem, że styropian, który wcześniej był pod panelami w dalszym ciągu może tam być. Z tym, że chcę tą ścianę wyłożyć płytami gipsowymi, korzystając ze starego, poziomego, drewnianego stelażu. Pytanie zatem do Was: czy mogę wkręcić płyty do tego drewnianego stelażu? Czy drewno na skutek różnicy temperatur nie zacznie pracować - powodując pęknięcia gładzi? Czy może wkręcić dodatkowo kilka listew pionowo, żeby utworzyć stelaż w formie "kratki" - co jeszcze bardziej wzmocni konstrukcje, wykluczy pęknięcia i ułatwi wkręcanie płyt?
Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam
Piotrek to ty całą gębą fachowiec, no proszę ...........
Piotrek to ty całą gębą fachowiec, no proszę ...........
chociaż na jednym się Miru znam ,no na dwóch rzeczach ,żona mnie też chwali ha ha
Twoja własna żona TEŻ ? :)))(2010/08/09 20:51)
A może straciłeś rachubę ile tych żon ..............
A może straciłeś rachubę ile tych żon ..............
nie no ja mam jedną żonę co wy
nie no Wy mnie rozwalacie ,bo rozdwojenia dostanę ,ja jestem grzeczny
A kto mówi, że chuliganisz? Grzecznym trzeba być, chociaż niektóre "żony" gustują w niegrzecznych chłopcach... :) "Gertrudy" zwłaszcza.... Samo życie Piotr :)(2010/08/09 21:11)
nie no Wy mnie rozwalacie ,bo rozdwojenia dostanę ,ja jestem grzeczny
Masz rację, ja tez często od kawki zaczynałem, potem juz etap śniadanka po uprzedniej kolacyjce z różą w zębach :) Do dzieła Piotruś , do dzieła! :)
no to ja pewnie zaraz pojadę na kawę
Ta...!
To było do postu Marka.
Masz rację, ja tez często od kawki zaczynałem, potem juz etap śniadanka po uprzedniej kolacyjce z różą w zębach :) Do dzieła Piotruś , do dzieła! :)
Mi dzisiaj na wszystko odeszła ochota zaraz ide spać
Spać idź stary! Jak najbardziej! Ale "pluszaczka" wytargaj jakiegoś do podusi.... "Śpij" wtedy ile wlezie. A wypoczniesz na starość. :)(2010/08/09 21:28)
aj tam zaraz się wetnie ,za godzine wracam jadę na kebaba