Plecionka c.d.
utworzono: 2009/07/07 16:13
potrzebuje dokladnie na szczupaka sandacza i cos nawet wiekszego jak np.sum interesuje mnie taka ze w razie zaczepu w wodzie nie zerwie mi sie tak jak na przyklad dzieje sie z zylką wazna zapewne jest tez grubosc plecionki ktora tez nie chce za grubej Dzieki za kazdą rade w tej sprawie Pozdrawiam [2009-07-07 16:13]
przykro mi ale Ci nie pommoge ponieważ nie łowie zbytnio na grunt czasem na fedry ale to na leszcza i na karasia może ktoś inny Ci pomoże pozdrawiam Krzysztof [2009-07-07 16:17]
kupilem tydz temu plecionke BERKLEY WIPLASH 0.10 { wytrz. 14 kilo } wytrzymalosc super zeby zerwac trzeba troche pary i cos do utrzymania plecionki zeby nie pociac rak < ciagnac wedka mozna uszkodzic ja lub kolowrotek > nie udalo mi sie jej takze przegrysc hehe tylko.... no wlasnie zawsze to tylko ! pierwsze pare metrow wyzucilem bo strasznie sie platala < moze to wina nawiniecia > teraz niby spoko ale caly czas obserwuje , urzywam jej na spining , wczesniej mialem zylke 0.18 ale jezeli chodzi o rzuty to plecionka zachowuje sie duzo ladniej [2009-07-07 23:46]
skręcanie plecionki powodują blaszki wirówki.w celu uniknięcia niepożądanych zachowań należy umieści około30 cm przed ,małe nie symetryczne( nie wiem czy dobrze to określiłem) obciążenie. [2009-07-07 23:58]