Najlepiej zrobisz inwestując więcej w PowerPro.Chyba że nie zależy ci na pieniądzach to rozumiem...Jeśli jednak nie chcesz wywalić kasy w błoto to odradzam wszelkie wynalazki.PP posłuży kilka sezonów a takie sensei czy nihonto to kup od razu 3 na sezon jesli dużo łowisz a dlaczego to się szybko przekonasz:-)Aha i do tego tabletki na uspokojenie:-)Tylko PP.
po czym oceniasz ze sensei nie jest dobra plecionka ? Uzywam tej plecionki caly sezon Nic sie z Nia nie dzieje oprocz tego ze sie odbarwia. Nie strzepi sie I nie jedna rybe juz na Nia zlowilem. Nie mowie ze jest to plecionka z gornej polki ale na spokojnie sie nada.
Najlepiej zrobisz inwestując więcej w PowerPro.Chyba że nie zależy ci na pieniądzach to rozumiem...Jeśli jednak nie chcesz wywalić kasy w błoto to odradzam wszelkie wynalazki.PP posłuży kilka sezonów a takie sensei czy nihonto to kup od razu 3 na sezon jesli dużo łowisz a dlaczego to się szybko przekonasz:-)Aha i do tego tabletki na uspokojenie:-)Tylko PP.po czym oceniasz ze sensei nie jest dobra plecionka ? Uzywam tej plecionki caly sezon Nic sie z Nia nie dzieje oprocz tego ze sie odbarwia. Nie strzepi sie I nie jedna rybe juz na Nia zlowilem. Nie mowie ze jest to plecionka z gornej polki ale na spokojnie sie nada.
Używałem sensei od mikado ze dwa, trzy lata temu i choć lepsza od nihonto to nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia.Polecam PP tylko dlatego że to chyba plecionka w swojej "klasie cenowej" reprezentująca najlepszy stosunek jakość-cena.Naprawdę nie robię tego ze złosliwości czy z czystej przekory.Poprostu chcę komuś oszczedzić zbednych rozczarowań.Pozdrawiam.
(2014/09/17 17:48)
tylko ze tu kolega chce wydac 40 zł. A niestety PP jest troche droższa
(2014/09/17 18:46)
To prawda.Trochę żeśmy wątek zgubili:-)A może PP na metry - na allegro sprzedają.Za 40 zł pewnie można z 80 - 90 m kupić.Też jakieś wyjście a pewnie dłużej posłuży...
a faktycznie może i to głupi pomysł Nie jest ;)
(2014/09/17 20:21)