Witam. Godną polecenia jest plecionka firmy Sufix Performance Braid. Ja naprzykład na wodach morskich używam Sufix Matrix Pro.Są to plecionki wysokiej klasy, ale warte swojej ceny.
(2010/01/06 23:09)Na plecionkę nie ma co żałować forsy!,zasada jest taka,że czym droższa tym lepsza.wg mnie oczywiście...!! Ja kupuję "Power pro",no i zależy czy łowisz z brzegu czy z łodzi,bo z łodzi to minimum 0,18-0,20mm i koniecznie ciemna,nawet czarna,żadne tam fluo,które w letnie słoneczne dni jest absolutnie niewidoczna!!,sam nie jeden raz przeklinałem i obiecywałem sobie,że nigdy więcej jasnych plecionek...Powie ktoś ,że fluo jest bardziej widoczne wieczorem,no może...ale wieczorem to ja siedzę z drinkiem przy grillu w miłym towarzystwie..Jeszcze jedno,-dzisiejsza 20-ka jest tak cieniutka a jednocześnie tak mocna,że bardzo rzadko tracę gumy i koguty w zaczepach,ciągnę na siłę i wyciągam wprawdzie z odkształconym hakiem ale jednak...Pozdrawiam życząc udanego 2010 roku
(2010/01/08 18:45)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.