Plecionka Daiwa - Tournament 8 Braid (OPINIE)

/ 3 odpowiedzi
Witam! Zwracam się z uprzejmą prozbą dla posiadaczy tej serii plecionek DAIWA.
O opinię i ich temat i jak się ma stosunek ceny do ich jakości
Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedzi

-------->POZDRAWIAM<---------
matiuss

Ja jej nie mam, ale kolega ma i jest zadowolony. Według mnie jest to bardzo dobra plecionka na karpie, a moze nawet przy większej grubości na sumy. Cena, jak za takiej jakości plecionkę nie jest wcale wygórowana. (2011/02/12 10:02)

łysy wąż

czołem,
używałem tej plecionki przez połowę ubiegłego sezonu. Kupiłem ją trochę przez przypadek - w sklepie chwilowo zabrakło power pro.
Plecionka Daiwy jest bardzo wytrzymała i " trzyma " średnicę. Nie traci swej mocy ( przynajmniej po połowie sezonu ), a używałem jej naprawdę intensywnie ( włącznie ze spiningowaniem w morskiej wodzie na Bornholmie ). Gdybym miał ją oceniać, to dałbym lepszą oceną niż whiplash czy power pro.
Stosunek ceny do jakości.... Cena najniższa nie jest, ale moim zdaniem warto ją kupić. Myślę że będziesz z niej zadowolony ;-) Ja wymieniając plecionki na kołowrotkach, będę je wymieniał na Tournamenta.

połamania (2011/02/12 10:13)

arbojar

nie polecam kupiłem i żałuje 0,12 niby ma mieć 8,9 kg a na wadze elektronicznej pęka przy 3,4 kg
testowałem na 3  węzłach i taki sam efekt,jedyny plus cicha na przelotkach (2012/12/15 13:41)