Gdzie zaopatrujecie się w kogucie piórka?:)
Gdzie zaopatrujecie się w kogucie piórka?:)
http://www.bogdangawlik.pl/ Polecam ;-)
Noo ja miałem zamiar zamówić u Gawlika ale nie ma, a dostawy dopiero w styczniu się spodziewają...(2012/12/03 19:26)
Szkoda, bo też chciałem u niego cały sprzęt i pióra skompletować do swoich pierwszych kuraków.
Nie robie kogutow i nie wiem czy takie moga byc ale prosze zobacz http://allegro.pl/listing.php/search?category=121722&sg=0&string=pi%C3%B3ra+na+koguta
Gość ma dosyć drogo bo 2.99zł za 10 piórek a 3.49zł za 50 sztuk u Gawlika, więc jest troszkę różnica... Pocieszające jest to, że długo już i tak na koguty nie połowimy bo koniec świata przecież tuż tuż... A tak na serio to chodzi o czystą oszczędność, u Gawlika za prawie tą samą cenę mamy 5 razy więcej naszych kogucich piórek :)
Gość ma dosyć drogo bo 2.99zł za 10 piórek a 3.49zł za 50 sztuk u Gawlika, więc jest troszkę różnica... Pocieszające jest to, że długo już i tak na koguty nie połowimy bo koniec świata przecież tuż tuż... A tak na serio to chodzi o czystą oszczędność, u Gawlika za prawie tą samą cenę mamy 5 razy więcej naszych kogucich piórek :)
Te paczkowane od Gawlika są do ...., nie polecam. Ma dobre dodatki: crystal chenille, chenille magnum itp... Z tych paczkowanych może 1/3 jest do wykorzystania, reszta do kitu.
Te paczkowane od Gawlika są do ...., nie polecam. Ma dobre dodatki: crystal chenille, chenille magnum itp... Z tych paczkowanych może 1/3 jest do wykorzystania, reszta do kitu.
To gdzie uderzać po pióra, masz Irku jakieś pewne miejsca? Skoro paczkowane w większości nadają się do wypchania poduszki, to może lepiej w kapki się zaopatrzyć.
Polecam sklep www.sklep.wedkarskapolska.pl - Darek Furgoł właściciel doradza w każdej kwestii poza tym to spiningista i stary koguciarz. Sprzedaje również pióra limitowane na sztuki. Jestem wymagający co do jakości materiałów a to jest chyba jedyny sklep, który potrafi sprostać moim oczekiwaniom . Zgodzę się z moim przedmówcą co do piór od gawlika - zamówiłem raz i więcej już tego nie zrobię, gdyż były niskiej jakości i pożarte przez mole.
pozdrawiam
admaxx
Nie wiem czym to jest spowodowane, ale czasami u Gawlika, gdy kupuję kapki tego samego rodzaju tylko inny kolor, jedne pióra są super a pióra z innej kapki są takie jakby tłuste i farbują. Wędkarskapolska- potwierdzam powyższe opinie :-)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.