Witam
kolego zamiast trocin najlepsza będzie mąka kukurydziana ale jak akurat nie masz mąki to może być mleko w proszku. Kolego napiszę ci jak ja przygotowuje robaki do przechowania w lodówce:po zakupie odsiewam robaki od trocin następnie myję zarówno pinkę jak i białego robaka w letniej wodzie z dodatkiem płynu do mycia naczyń ( kilka kropel) następnie trzeba robaki osuszyć , wsypuje robaki do pojemnika do przechowywania ich w lodówce i zasypuje mąką kukurydzianą- można dodać jakiegoś atraktora w proszku np: wanilia. Tak przygotowane robaki można przetrzymać w lodówce około 10 dni - zależy od jakości robaków. pozdrowienia i połamania kija.
(2011/07/04 19:26)Witam
sory Mastiff jak odpisywałem koledze to nie widziałem twojego odnośnika
(2011/07/04 19:29)Witam do kolegi 63sirk63
myję je na sicie później na tym samym sicie suszę suszarką do włosów oczywiście ustawioną na zimny nawiew następnie do pojemnika i przesypuję je mąką kukurydzianą z dodatkiem atraktora w proszku np: waniliowego, pozdrowienia i połamania kija
(2011/07/04 20:26)