Zaloguj się do konta

Pijany strażnik

utworzono: 2010/10/09 22:41

Uwaga! Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

jurek

Coś mi się zdaje , że Robert Kucyk nie zajmie stanowiska w tej sprawie ...................... , a jest przecież Komendantem Wojewódzkim Państwowej Straży Rybackiej w Warszawie , jak i również .................... ------ blogerem w wedkuje.pl ------------ A przydało by się jego opinia na ten temat , ma w tym pewne doświadczenie ze swoim ( podległym mu strażnikiem PSR , z jakieś 3-4 lata temu ) ......... WIĘC NA PEWNO NIE ZABIERZE GŁOSU !!
[2010-10-27 12:21]

Coś mi się zdaje , że Robert Kucyk nie zajmie stanowiska w tej sprawie ...................... , a jest przecież Komendantem Wojewódzkim Państwowej Straży Rybackiej w Warszawie , jak i również .................... ------ blogerem w wedkuje.pl ------------ A przydało by się jego opinia na ten temat , ma w tym pewne doświadczenie ze swoim ( podległym mu strażnikiem PSR , z jakieś 3-4 lata temu ) ......... WIĘC NA PEWNO NIE ZABIERZE GŁOSU !!

Ośmielam się powiedzieć (czytaj )że Komendant nie zabierając głosu w tej paskudnej sprawie sam swoją postawą daje takiemu strażnikowi przyawolenie na dalsze jego działania........ [2010-10-27 14:06]

jurek

W pełni się z Tobą zgadzam Mirku ----------------------- a przecież Robert Kucyk , wielokrotnie pisze na swym blogu ( tu w portalu .... wedkuje.pl ) , że jest bardzo wdzięczny wędkarzom , którzy informują ( go , ich tj. PSR ) o kłusownictwie i obiecywał , nawet jest specjalna ankieta na stronie internetowej PSR ............... o spostrzeżeniach i sygnałach od wędkarzy -------------- MOŻE TRZEBA NAPISAĆ TAM TEN PROBLEM Z PIJANYM STRAŻNIKIEM ------------------ Ale wydaję mi się , że jeżeli Komendant miałby trochę ikry , to by sam odpisał na ten jakże ważny temat , a nie tylko chwali się pojedynczymi sukcesami swych podwładnych --------------- WSZAK , JAK SAM PISZĘ , JEST WĘDKARZEM I BLOGEREM -------------- WIĘC CO STOI NA PRZESZKODZIE , ABY POŚWIĘCIĆ 5 MINUT NA POMOC DLA TYCH , KTÓRZY ZA DARMOCHĘ POMAGAJĄ IM ------------------- CZYŻ NIE JEST TO DZIWNE ?????????????????? ---------- A wiem , że moje wpisy i komentarze są zawsze regularnie czytane przez mazowiecką PSR ------ więc gdzie tkwi haczyk ???????????????????????????????????????????????????? .
[2010-11-01 14:29]

W pełni się z Tobą zgadzam Mirku ----------------------- a przecież Robert Kucyk , wielokrotnie pisze na swym blogu ( tu w portalu .... wedkuje.pl ) , że jest bardzo wdzięczny wędkarzom , którzy informują ( go , ich tj. PSR ) o kłusownictwie i obiecywał , nawet jest specjalna ankieta na stronie internetowej PSR ............... o spostrzeżeniach i sygnałach od wędkarzy -------------- MOŻE TRZEBA NAPISAĆ TAM TEN PROBLEM Z PIJANYM STRAŻNIKIEM ------------------ Ale wydaję mi się , że jeżeli Komendant miałby trochę ikry , to by sam odpisał na ten jakże ważny temat , a nie tylko chwali się pojedynczymi sukcesami swych podwładnych --------------- WSZAK , JAK SAM PISZĘ , JEST WĘDKARZEM I BLOGEREM -------------- WIĘC CO STOI NA PRZESZKODZIE , ABY POŚWIĘCIĆ 5 MINUT NA POMOC DLA TYCH , KTÓRZY ZA DARMOCHĘ POMAGAJĄ IM ------------------- CZYŻ NIE JEST TO DZIWNE ?????????????????? ---------- A wiem , że moje wpisy i komentarze są zawsze regularnie czytane przez mazowiecką PSR ------ więc gdzie tkwi haczyk ???????????????????????????????????????????????????? .

Kruk krukowi oka nie wykole........ Może w tym sęk?

[2010-11-01 14:53]

jurek

Jak zwykle trafne spostrzeżenie Maćku ------------------------ pozdrawiam serdecznie ---Jurek .
[2010-11-01 15:16]

B I A Ł O R U Ś....................... [2010-11-01 15:34]

Pozdrawiam Cię Jurku również i życzę owocnych/czystych kontroli i patroli. [2010-11-01 15:47]

jurek

Jak widzicie , a raczej czytacie , że jest nieprawdą , że wędkarze to pleb ( tak mówią o Nas inni , że jesteśmy niewykształceni , lump proletariat --- tak też Nas nazywano ) ...A My mamy więcej oleju w głowie , niż niejeden decydent , bo na co dzień obcujemy z naturą-przyrodą i potrafimy wysnuwać logiczne wnioski.      Pozdrawiam Cię Mirku serdecznie i myślę , że ten wa tek nie spadnie w zapomnienie , a nauczy niektórych rozumu , chyba , że są niereformowalni . PDK .
[2010-11-01 15:49]

jurek

Oczywiście przepraszam , za błąd ...wątek pisze się razem .....coś chyba muszę wyczyścić klawiaturę , bo na pewno dosyć dużo się pod te klawisze dostało .......... ale kumaci i tak wiedzą , że wędkarze to mądrzy ludzie , doświadczeni , a Ci co unikają odpowiedzi , lub przywołani do ustosunkowania się , nie podejmując rękawicy ----MAJĄ COŚ DO UKRYCIA ---------- akurat w tym przypadku ja wiem doskonale co , gdyż znam Roberta Kucyka osobiście i jeden nieprzyjemny przypadek strażnika , który nadal pracuje , a zrobił coś gorszego niż ten społeczny pijany strażnik . Ale wystarczy przymknąć oko i niby wszystko jest O.K. , ale nie dla mnie .
[2010-11-01 16:00]

jak widzę koledzy problem był i problem jest, nikt narazie mi nie odpowiedział na moje pytania, ( chodzi mi o komendanta koła nr.3 Bytom ), wszyscy nabrali wody w usta, bedę zmuszony przedstawić tę sytuację Komendantowi Okręgowemu ............... [2010-11-01 16:00]

Jurku, drogi kolego, twoje zaangażowanie w tę i nie tylko w tę sprawę, sprawia że jesteś naprawdę facetem z jajami ...................

dzięki ci za to ................

[2010-11-01 16:04]

jurek

Witaj Heniu , a może by tak napisać na private do Komendanta Wojewódzkiego -- Roberta Kucyka , ma On największy obszar wód w Polsce pod swoją jurysdykcją ------- wystarczy napisać       do ....blogera i wędkarza .... r.kucyk ....      myślę , że Tobie odpiszę , bo mnie raczej nie . Pozdrawiam Henryku i liczę , że doczekasz się odpowiedzi , chyba taki szef nie będzie chował głowy w piasek , jak struś .
[2010-11-01 16:10]

Jurek to tak jakbyś chciał prezesowi PIS-u narzucić swoją wole , daremne żale, daremny tród............

Pozdrawiam ........

[2010-11-01 16:33]

jurek

Chyba masz racje Mirku , pewnie matka natura musi się tym zając osobiście , pod warunkiem , że następny będzie normalny i otwarty ................ ale można się jeszcze długo naczekać , chyba , że cegła spadnie niepostrzeżenie z dachu jakimś cudem ??????
[2010-11-01 17:15]

I oby twoje słowa się spełniły........ [2010-11-01 17:18]

jurek

Nie ma rzeczy niemożliwych ----------------------- Osobiście uważam , że sprawa, przypadek opisany przez Henryka powinien być wyjaśniony przez jakiegoś Komendanta PSR ------------------ i to czym prędzej , tym lepiej dla wszystkich , bo ludzie mają przeróżne skojarzenia i domysły ----------- więc należy je rozwiać lub w sposób cywilizowany załatwić zgodnie z obowiązującym prawem .   Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych , a więc chyba całą brać wędkarską .................... , bo z jednej strony na społecznych strażników kładzie się to nieprzyjemnym cieniem i ogólną wiedzą o Nas --------------------- A może to celowe działanie , by zdyskredytować społeczniaków , i Komendant może świadomie nie zabiera głosu ( czytaj nie pisze ) ????????????????------- nie wiem , ale chyba wiem o co chodzi .
[2010-11-02 11:11]

jurek

No pilnie czekamy , aby Komendant PSR zajął jakieś zdanie o tym pijanym strażniku .
[2010-11-03 11:35]

No pilnie czekamy , aby Komendant PSR zajął jakieś zdanie o tym pijanym strażniku . 

Ja również jestem ciekaw rozwoju i finiszu tej sprawy.....

[2010-11-03 21:21]

I ja śledzę ten wątek i chciałbym wreszcie krzyknąc  YES YES........... [2010-11-03 21:23]

I ja śledzę ten wątek i chciałbym wreszcie krzyknąc  YES YES...........

.....i kilym, kilym.....! :)

[2010-11-03 21:25]

Waldi Fish

Zanim komendant PSR zajmie stanowisko w sprawie pijanego strażnika, to ten ostatni wytrzeźwieje i sprawa tym samym się zdezaktualizuje. Haha!
[2010-11-04 20:15]

Zanim komendant PSR zajmie stanowisko w sprawie pijanego strażnika, to ten ostatni wytrzeźwieje i sprawa tym samym się zdezaktualizuje. Haha!

Kolego tu już nie chodzi o to czy On wytrzeżwieje, bo tak zapewnie jest ale o sam fakt zgłoszenia naruszenia przez strażnika SSR, i odniesienie się przez komendanta w tej paskudnej sprawie...........

Pozdrawiam..........

[2010-11-04 20:22]

Sniper64

...Koledzy tu nie potrzebne jest ingerowanie PSR...Wystarczy Kom.Grupy SSR który odpowiednio potraktuje zachowanie swojego strażnika!!! Powinien przedłożyć wniosek do Kom.Powiatowego SSR o natychmiastowe usunięcie takiego (strażnika) a on to może już wytrzeźwiał do tej pory:)
[2010-11-04 20:50]

jurek

No tak Marku , ale jeżeli oni nie chcą wcale wyjaśniać , to może chronią tego strażnika , i tak może być przecież kolega Henryk zwracał się do dwóch jego przełożonych , i ci , i cisza . Więc jeżeli w największym Portalu Wędkarskim , jakim jest www.wedkuje.pl jest zalogowany jako wędkarz i bloger ----- Komendant Wojewódzki PSR w WARSZAWIE --- i ma pod swoją jurysdykcją  największy  obszar do kontroli w Polsce ........... to chyba mógłby odpowiedzieć na proste pytanie         , CZY PIJANY STRAŻNIK MOŻE WYKONYWAĆ SWE ZADANIA , A JEŻELI NIE , TO CO MU ZA TO GROZI .     Komendancie jeżeli tylko potrafisz się chwalić swymi sukcesami w walce z kłusownictwem ( za płatne pieniążki z Naszych podatków , to też Twoim obowiązkiem jest udzielenie odpowiedzi tu i teraz na tym forum wędkarskim ( czy myślicie , że im mniej wędkarzy zna przepisy prawne , tym lepiej dla Was ?????????? --------------- Nadal czekamy Robercie na odpowiedź .                A może by zainteresowani tymi wyjaśnieniami napisali do blogera   r.kucyk  i otrzymał by z 30-50 wiadomości na private , to może by z jedną przeczytał ---Czyż to takie trudne , czy raczej niezręczne Komendancie  ( jeżeli chodziło o pomoc wędkarzy w walce z powiadamianiem Was , to było tak prosto napisać , a nawet podziękować ).  Czekamy niecierpliwie .
[2010-11-05 13:45]

jurek

sandokan45
184 jak widzę koledzy problem był i problem jest, nikt na razie mi nie odpowiedział na moje pytania, ( chodzi mi o komendanta koła nr.3 Bytom ), wszyscy nabrali wody w usta, będę zmuszony przedstawić tę sytuację Komendantowi   Okręgowemu ...............                    Jak widzicie koledzy i koleżanki czasu już trochę upłynęło , a nikt nie chcę zając stanowiska w tej sprawie     ( może ktoś myśli , że milczeniem odpowie , ale milczenie oznacza zgodę na takie praktyki i czy tak dużo zmieniło się od roku 1989 ?)
[2010-11-05 13:58]