Pierwsza kontrola
utworzono: 2010/09/22 17:54
witam jestem poczatkujacym wedkarzem ale w tym roku przeprowadzilem okolo 15rozmuw z klusolami mam zaledwie 165cm wysokosci i nie potrzebowalem zadnego psa panowie jak sie ma jaja i troche oleju w glowie to wszystko da sie zalatwic nawet porzodek z klusolami nie potrzeba byc straznikiem aby ochraniac nasze wody bo kazdy z nas wedkarzy jest strarznikiem wlasnego sumienia pozdrawiam kolegow wedkarzy
Nie masz już z kim rozmawiać? Około
15 rozmów?
Psa? Jaja? Oleju w głowie? Wzrost? Po rozmowach z kłusolami zrobiłeś z nimi porządek? Co ma strażnik sumienia do strażnika wód ? Co Ty piszesz kolego?
[2010-12-30 10:51]
witam jestem poczatkujacym wedkarzem ale w tym roku przeprowadzilem okolo 15rozmuw z klusolami mam zaledwie 165cm wysokosci i nie potrzebowalem zadnego psa panowie jak sie ma jaja i troche oleju w glowie to wszystko da sie zalatwic nawet porzodek z klusolami nie potrzeba byc straznikiem aby ochraniac nasze wody bo kazdy z nas wedkarzy jest strarznikiem wlasnego sumienia pozdrawiam kolegow wedkarzy
Nie masz już z kim rozmawiać? Około15 rozmów?Psa? Jaja? Oleju w głowie? Wzrost? Po rozmowach z kłusolami zrobiłeś z nimi porządek? Co ma strażnik sumienia do strażnika wód ? Co Ty piszesz kolego?
....:))
[2010-12-30 13:16]
Oj tak Grzesiu, GROM to Pan Pikuś.... :) 15 rozmów z kłusownikami w jeden dzień! Uuuuuhhhhh.... [2010-12-30 16:12]
To kiedy łowi ryby , jak cały dzień z klusolami gadkę uskutecznia ???!!!
[2010-12-30 16:20]
Chyba , że lubi nadmierne ryzyko i podwyższony poziom adrenaliny w organizmie , no ale cóż - to jego prywatna sprawa , jak chce się bawić w moralizatora ( broń Panie Boże nie mylić z moderatorem !!! ) , to życzę powodzenia i wytrwałości .
[2011-01-02 09:32]