Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
potwór
(2010/12/29 15:24)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Luxis - ale kit ta fotka z sandaczami ! Może masz inne ich zdjęcia mogące wykazać wielkość tego garbusa ? Nawet bez miarki ? Wtedy przeproszę !
Co do zadanego pytania - niestety, jeszcze nie udało mi się trafić większego niż 42 cm. Ale mój kumpel z łódki wyjął 46 cm. Fotek nie posiadam, gdyż w tamtych czasach nie zawsze miało się aparat ze sobą. Ale... 50-taka w przyszłym Nowym Roku pewnie ucapię. Czego i wszystkim życzę !
(2010/12/30 21:44)Luxis - ale kit ta fotka z sandaczami ! Może masz inne ich zdjęcia mogące wykazać wielkość tego garbusa ? Nawet bez miarki ? Wtedy przeproszę !
Co do zadanego pytania - niestety, jeszcze nie udało mi się trafić większego niż 42 cm. Ale mój kumpel z łódki wyjął 46 cm. Fotek nie posiadam, gdyż w tamtych czasach nie zawsze miało się aparat ze sobą. Ale... 50-taka w przyszłym Nowym Roku pewnie ucapię. Czego i wszystkim życzę !
Fajniutkie pasiaki,świetnie wybarwione,moje niestety zawsze są bladziochy ,jaka woda taki okoń.