Pay per view - nowa formuła oglądania.

/ 64 odpowiedzi
89krzysztof

Jeśli państwo próbuje mnie wyruchać, to ja wyrucham ich i obejrzę ten mecz w internecie. :) 

no i racja szkoda ze nie moge ale jak bym mógł nobla bym ci za to dał ;>

Możesz kratę piwa podesłać :)  (2012/09/11 07:07)

henryk58

Za chwilę będziemy płacić za oglądanie Wiadomości (2012/09/11 11:23)

mateusz196

kolego już płacimy za oglądanie wiadomości i to podwójnie;) (2012/09/11 19:27)

mr Artur

ja im zapłacę jak TVP i inne stacje zaczną mi płacić za oglądanie reklam (2012/09/11 19:46)

xxxczokxxx

Jeśli państwo próbuje mnie wyruchać, to ja wyrucham ich i obejrzę ten mecz w internecie. :) 

no i racja szkoda ze nie moge ale jak bym mógł nobla bym ci za to dał ;>

Możesz kratę piwa podesłać :) 

he he (2012/09/16 20:35)

mr Artur

Ojciec dyrektor i jego TV Trwam  starają się wykupić prawa do meczu z Anglią
i transmitować go na bezpłatnym paśmie

jednak na ich drodze stanęła TVP

ciekawe jak to się zakończy ? (2012/09/16 21:05)

perwer

Ehh walki KSW to byłą żenada .. ...zawodnicy to kabaret ,sędziowie dno i ktoś kto to wykupił to powinien sie w głowe puknąć i to mocno.
 Reprezentacja powinna ustawowo -jako dobro narodowe - być ogólnodostępna ...Takie oszustwo by w żadnym innym cywilizowanym kraju nie przeszło ,ale oczywiście z Polaka można zrobić  debila.
Jeśl dalej będą mecze w tej formule ,to kibice powinni sami dac do zrozumienia że nie tędy droga.... (2012/09/16 21:47)

u?ytkownik134846

Te same osoby co wykupują płatne trasmisje ppv ;równierz udzielają się aktywnie na naszym forum -dla tego też jak dla mnie jakakolwiek z nimi poleminika w aspekcie rozpoczętych wątków  jest bez sensowna . Ernest   (2012/09/17 00:51)

89krzysztof

Te same osoby co wykupują płatne trasmisje ppv ;równierz udzielają się aktywnie na naszym forum -dla tego też jak dla mnie jakakolwiek z nimi poleminika w aspekcie rozpoczętych wątków  jest bez sensowna . Ernest  

To po co zabierasz głos ? Bez sensu. (2012/09/17 08:33)

u?ytkownik26223

Akurat jak była ta gala mordobicia to byłem w knajpie przy browarnej w Żywcu tam mieli wykupione .Po przyjeździe ok 21 do domu jeszcze zdążyłem trzy walki oglądnąć.ps ponoć już na drógi dzień walke Pudziana można było na youtube oglądać. (2012/09/17 10:38)

89krzysztof

Akurat jak była ta gala mordobicia to byłem w knajpie przy browarnej w Żywcu tam mieli wykupione .Po przyjeździe ok 21 do domu jeszcze zdążyłem trzy walki oglądnąć.ps ponoć już na drógi dzień walke Pudziana można było na youtube oglądać.

Ja wróciłem jakoś koło 1 w nocy do domu i już wtedy oglądałem :)  (2012/09/17 10:55)

maciek-kurowski

Reprezentacja to dno i nigdy za oglądanie nie zapłacę ani złotówki. KSW to też śmiech na sali, z Mariuszem P. na czele, który tak naprawdę nic nie prezentuje (są w PL zawodnicy lepsi od niego) a mimo to walczy w walce wieczoru. Nazwiskiem przede wszystkim. 
Niedługo każą nam zmienić odbiorniki TV na takie na żetony. 
Paranoja.  (2012/09/17 12:09)