Pier.... PPV. Nie ogladam i nie zamierzam korzystać z tej formy zdzierania kasy z biednego szarego człowieka a te 20zl w przypadku reprezentacji czy 40zl jak na Adamka to wole wydać na jakąś pierdołke w sklepie wędkarskim :) (2012/09/07 11:34)
dokładnie jak pisze kolega powyżej, czy Adamek czy parapiłkaże:), żebym nawet w totka wygrał to wolałbym sobie za te 20, nie mówiąc o 40 zł kupić pierdół w wędkarskim, czy nawet paczkę słodyczy:).No ale u nas na tej zielonej wyspie wszystko jest możliwe..., niedługo za darmo to będzie można zobaczyć chyba tylko nie wiem... jak ryży kładzie klocka za stodołą.. hehe (śmiech przez łzy) (2012/09/07 15:29)
Krzysztof -wchodzisz na google-wpisujesz meczyki na żywo i wyskakuje Ci 100 propozycji transmisji ,do wyboru jakości . Ale ja sobie daruje. (2012/09/07 17:14)
A ja wpadłem na lepszy pomysł. Do baru pójdę na mecz. Jeśli nie będzie mi się podobać, to chociaż piwa się napiję w dobrym towarzystwie :) (2012/09/07 18:15)
20 zeta za oglądanie tych lamusów .? Haah : D no śmieszne bardzo. Nawet za darmo i tak na nich nie patrze bo nie ma na co. Niech każdy myśli co chce, oni są śmieszni : D (2012/09/07 19:45)
Podzielam zdanie większości przedmówców. Miałem jeszcze jakieś zakusy, może obejrzę ostatni raz (któryś z rzędu) mecz reprezentacji, a tu mnie wyleczyli - dziękuję ! Kupiłem telewizor z własnych opodatkowanych dochodów, płacę abonament (nie śmiejcie się ze mnie) za posiadanie TV i radia, mam TV kablową i bulę za oglądanie kilku rzeczy które mnie interesują i jestem zmuszony do oglądania reklam... teraz mi wciskają ppv - OBŁĘD !!! (2012/09/07 21:09)
No, a może ktoś jednak ogląda mecz ? :) Jaki wynik ?
Na rmffm co jakiś czas podają. W skrócie było tak (w kolejnych relacjach -strzelili gola (nasi:)) -tak się przestraszyli że chcieli uciekać z boiska i oddać mecz walkowerem ale sędzia ich przekonał by jednak grali -potem już strzelali tylko ONI (dwa razy)
Ale już maja usprawiedliwienie że przegrali bo mecz w złych warunkach grany a tamtejsi kibice ich nie lubią. (2012/09/07 21:28)