Zaloguj się do konta

Paweł Grzecznik i jego przynęty

utworzono: 2012/06/07 21:00
szczawik1984

Koledzy czy ktoś z was łowi na blachy oraz wobki PG - Paweł Grzecznik
Jeden z moich klientów strasznie je zachwala pokazał mi kilka blach i powiem szczerze że są piękne ale jak ich łownością? ?Jak pracują?
[2012-06-07 21:00]

oglądałem zdjęcia na necie fajne ale nigdy nie miałem okazi na nie łowić
[2012-06-08 11:07]

ryukon1975

Koledzy czy ktoś z was łowi na blachy oraz wobki PG - Paweł Grzecznik
Jeden z moich klientów strasznie je zachwala pokazał mi kilka blach i powiem szczerze że są piękne ale jak ich łownością? ?Jak pracują?

Ten klient musi się nazywać Paweł Grzecznik.
:)

Oczywiście żartuję,nie znam i ogólnie pierwszy raz słyszę.
To powód by poszukać kupić kilka i wypróbować.
[2012-06-08 11:36]

jankomak85

PG to piękne i skuteczne rękodzieła. Znam chłopaka i ma fioła na punkcie ryb i tych przynęt. Na naszym terenie to niema na niego bata. Chłopak jest dobry w te klocki. Wyciąga piękne ryby na swoje przynęty. Zna się na rzeczy. Mieszka nad rzeką i testuje te woblerki. Cudeńka [2020-03-08 19:50]

kaban

Jak dla mnie każde rekodzieło jest warte uwagi z tym, że jak już to szukam takich którzy robią poniekąd po moje wody:) Oglądnąłem propozycje i wygladają super:) [2020-03-08 21:17]

mavic8

NIe wiem, czy to prawda czy tylko "półprawda". W moich okolicach ludzie cicho gadają (a najchętniej gęba na kłódkę) , że to zdecydowanie artysta, a nie majsterkowicz. Gadają, że materiały sprowadza z Italii, i słyszałem, że ciężko kupić te cuda w Polsce. Coś podobno ma Corona i jeden sklepik w Toruniu. I na koniec - cała Skandynawia ustawia się w kolejce, bo ich rybom się te wszystkie Rapale już dawno znudziły.

Nad wodę na ryby, a nie po ryby. :-D

[2020-04-22 20:30]