Zaloguj się do konta

Pada deszcz

utworzono: 2010/06/02 05:29
hubi

Witam jak u was z pogodą,u nas w Częstochowie nie za wesoło całą noc pada i nie zanosi się na ładną pogodę zaczyna porządnie lać pozdrawiam. [2010-06-02 05:29]

Piotrek, mam to samo, wszystkie plany się zmieniły ............. [2010-06-02 05:36]

Piotrek , ale cieszę się że Darek  ( dacdog ) połapał sandacza, testował koguty i zobacz z jakim wynikiem .......... [2010-06-02 05:38]

hubi

Obejrzałem no no tylko można pozazdrościć ale jak będę miał troszkę czasu też się wybiorę narazie szykuję hubka na zawody ma w sobotę i w niedzielę tylko jaka będzie pogoda zobaczymy pozdrawiam . [2010-06-02 06:10]

wczoraj w suwałkach duszno i parno,było gorąco i zanosiło się na deszcz ale ani kropelka nie spadła a szkoda bo nie było czym oddychać.dzisiaj zapowiada się taka sama pogoda
[2010-06-02 06:53]

arturartur

W Płocku  teraz  nie  pada  [ pokropiło  w  nocy ]  ale  cały  czas  wisi  w  powietrzu  . Wisła  koło  nas  stan  jeszcze  wysoki  .  Port  w  Borowiczkach  ledwo  widać .  Pozdrawiam  .
[2010-06-02 07:29]

Wzabrzu leje jak z cebra ,planuje jutro jechać na rybki lecz prognoza nie ciekawa. [2010-06-02 07:48]

U nas narazie cisza, nie pada teraz, ale zimno jak w kieleckim na dworcu. Podobno od piątku ma być "wiosenniej". W poprzednich latach to juz po 20 nocek  miałem zaliczonych, a tu zimno, leje, wieje, wylewa, szok, armagedon pogodowy. Ciekawe jak lato da nam popalić. Urlop nad Bałtykiem ,to i tak przesrany będzie ze względu na syf jaki wpadnie z Odrą i Wisłą, a tu jeszcze pogoda dowali, to monopolowe tylko zarobią. Do tego wszystkiego jeszcze brakuje jakaś "mądra" decyzja PZW i ja szukam dobrego szpitala. [2010-06-02 08:11]

pisaq

Tragedia.
Wczoraj pogoda nie rozpieszczała, ale tragedii nie było i wybrałem się na sandacze na Przeczyce.
Było pochmurno, wiało jak cholera, ale nic to. Jakby było tak jak wczoraj to OK, ale to co zobaczyłem dzisiaj za oknem totalnie mnie zdołowało. Jakby ktoś kopnął mnie w brzuch.
Raz leje, później kropi, 10minut spokoju i znowu. To jest najgorsza pogoda, bo taka niepewna.
Będzie długa przerwa w opadach to pojadę nad wodę, wypłynę na łowisko i zmoknę jak diabli.
Tragedia.
[2010-06-02 10:52]

U nas od poniedziałku pada, a dziś koło 5.30 ro mni deszcz obudził tak nappierniczał. Weekend się zbliża mamy zamiar połowić przez 3 dni z żoną lecz pogoda nie za rewelacyjna.

Na dodatek polało w górach i znowu rzeki przybrały. Wisłoka juz ma stan ostrzegawczy Wisła również.
[2010-06-02 10:55]

Tragedia.
Wczoraj pogoda nie rozpieszczała, ale tragedii nie było i wybrałem się na sandacze na Przeczyce.
Było pochmurno, wiało jak cholera, ale nic to. Jakby było tak jak wczoraj to OK, ale to co zobaczyłem dzisiaj za oknem totalnie mnie zdołowało. Jakby ktoś kopnął mnie w brzuch.
Raz leje, później kropi, 10minut spokoju i znowu. To jest najgorsza pogoda, bo taka niepewna.
Będzie długa przerwa w opadach to pojadę nad wodę, wypłynę na łowisko i zmoknę jak diabli.
Tragedia.

Do piątku nie czekaj na poprawe pogody........... [2010-06-02 10:57]

robcik

W tym roku (jak twierdzą szamani od pogody) raczej pogoda nie będzie nas rozpieszczać :( . Taki cholera rok . Na taką pogodę ryby też niestety głupieją :( . Wpierw długa i mroźna zima , teraz te deszcze :( . Zobaczymy co dalej .
[2010-06-02 12:02]

pisaq

Według moich badań, w piątek będzie już lepiej. Sobota będzie w miarę słoneczna, tak samo niedziela. W poniedziałek i wtorek lekkie zachmurzenie, ale nadal bez deszczu.
Całkiem przypadkowo w piątek, sobotę i niedzielę mam wolne :>
Dzień dzisiejszy i jutrzejszy to wiadomo - porządkowanie sprzętu, układanie go w pudełkach, ponowne wyciąganie i przekładanie i tak w koło. No, nie licząc pracy do której raczej średnio chce mi się iść.
[2010-06-02 12:18]

Według moich badań, w piątek będzie już lepiej. Sobota będzie w miarę słoneczna, tak samo niedziela. W poniedziałek i wtorek lekkie zachmurzenie, ale nadal bez deszczu.
Całkiem przypadkowo w piątek, sobotę i niedzielę mam wolne :>
Dzień dzisiejszy i jutrzejszy to wiadomo - porządkowanie sprzętu, układanie go w pudełkach, ponowne wyciąganie i przekładanie i tak w koło. No, nie licząc pracy do której raczej średnio chce mi się iść.

Mówisz że całkiem przypadkowo masz wolne........... hehehe [2010-06-02 12:21]

pisaq

Chociaż ostatnio stworzyłem pewną teorię. Mianowicie deszcz pada, gdy mam wolne.
I sprawdzała się w 100%.
Pojechałem na ryby, zmokłem jak cholera, wróciłem do domu, zjadłem obiad, wziąłem prysznic i wychodząc do pracy powiedziałem "jak zaświeci słońce to znaczy, że już jestem w pracy".
Jakież było moje zdziwienie, gdy w momencie otwarcia drzwi zobaczyłem promienie słoneczne wpadające przez okno... Zonk...
[2010-06-02 12:39]

Elmiszello

W moim regionie jest bardzo rozmaicie tzn. raz świeci słońce lub jest tylko pochmurno albo pada intensywny deszcz. Wczoraj wybraliśmy się na nasz miejscowy Zbiornik Bojary w Biłgoraju by zainaugurować sezon SANDACZOWY i nie udało nam się wytrwać całej nocy tak jak było planowane deszcz nie ustawał padać przemokliśmy na maxa i jak tylko przestawało mocniej padać udaliśmy się do domu. Pozdrawiam z Biłgoraja woj.lubelskie [2010-06-02 13:43]

hubi

Witam po południu w Częstochowie zrobiło się fajnie nawet słonko zaczeło świecić a jak będzie rano to zobaczymy pozdrawiam. [2010-06-02 20:52]

witiakwicol1

Witam.W Żywcu i okolicach padało trzy dni więc wody poszły solidnie w górę i znowu zalewa i podmywa brzegi i nie tylko.W pewnej miejscowości obsunęła się 30 metrowa ściana góry do rzeki i rzeka zaczęła zmieniać koryto.Dobrze że w porę strażacy zareagowali i obronili resztę brzegu bo woda poszłaby na budynki.Makabra ,tego co dzieje się w tym roku nie da się zrozumieć.Pozdrawiam.
[2010-06-02 21:06]

hubi

Witam brak słów kataklizm nas czeka ale musimy być dobrej myśli pozdrawiam. [2010-06-02 21:29]

robcik

W Warszawie przeszła potężna burza . Dowaliło deszczu aż miło .
[2010-06-02 21:39]

W Zabrzu do połódnia lało bardzo intensywnie, w połódnie przejaśniało i pozwoliłem sobie wyskoczyć na rybki , ale bez rezultatów nawet jednego brania , a byłem na licencyjnym. Moze nastepnym razem, pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam. [2010-06-02 21:47]

gruby0113

We Wrocku też do południa padało. Ale prognozy na weekend są dobre więc może na ogony polecę
[2010-06-03 00:53]

arturartur

Wczoraj  wieczór  i  nocka  w  Płocku   burza   z  gradem  . Rano  jak  do  tej  pory  dwa  przelotne  deszcze  a  dzionek  przed  nami  .    Pozdrawiam .
[2010-06-03 09:14]

hubi

Witam kolegów Częstochowa pochmurno na razie nie pada dość ciepło pozdrawiam. [2010-06-03 10:29]

Patrol94

zobaczymy jak dzisiaj będzie, bo mam zamiar dzis iść na rybki.
[2010-06-03 10:30]

Okolice Zabrza pochmurno ale opadów brak, na szczeście................. [2010-06-03 10:40]