Nie miałem żadnej z nich ale mam taką zwykłą rakietę zanętową i spisuje się tak dobrze że myślę że kupno którejś z otwieranych rakiet jest zupełnie nie potrzebne tym bardziej że one kosztują po 60zł a ja za zwykłą dałem 12zł.
Może chodzi Ci o BaitBombs, to wystrzałowy koszyczek zanętowy (Filmik)
To mam, dość fajne ale używam rzadko ponieważ zwykły koszyczek szybciej obsługuję.
Te zameczki co pokazują na filmiku to lipa, tak naprawdę są zrobione z mocnej tektury i nie rozpuszczają się w wodzie, bynajmniej przez jakieś 15 minut bo tyle czasu czekałem kiedy go testowałem w misce ale straciłem cierpliwość i nie sprawdziłem ile faktycznie czasu trzeba żeby koszyczek wystrzelił. Te zameczki zastępuje taśmą PVA, owijam zamknięty koszyczek kilka razy, trzeba tylko wytrzeć koszyczek żeby nie był mokry.
mario1973 może to z tym leszczem był tylko przypadek, mam Wirka, dość często go używam i jeszcze mi się nie zdarzyło coś takiego, tak w ogóle to jakiś dziwny musisz mieć przypon że powstaje oczko... Jedyne na co trzeba zwrócić uwagę to żeby w zanęcie nie było za grubych ziaren itp. bo taki kawałek może dostać się w siatkę koszyczka i zblokować mechanizm wypychający.
(2012/05/01 22:22)Arcymisiek chodzi CI może o ten klub MRK.CZ?Bo ja też mam tam konto,bardzo fajna stronka,znalazłem tam nawet wypowiedzi Czechów na temat naszej rzeczki,niestety nie maja najlepszego zdania o Polakach,zresztą nie dziwie im się.(2012/06/05 07:40)
Tak,dokładnie MRK.Cz.W sumie,to wcale im się nie dziwię,oni zarybiają,a my tylko wyławiamy.