Organizacja zawodów na komercji

/ 3 odpowiedzi
PostWysłany: Sob 7:41, 14 Lut 2015    Temat postu: Organizajcja zawodów na komercji.Odpowiedz z blockquoteem Zmień/Usuń ten post

Witam, 

Mam chęci zorganizować zawody towarzyskie, kwestie sponsorów i nagród narazie pomijam. Gryzie mnie jedna sprawa a mianowicie jak ugryść zbiórkę wpisowego aby było to legalne. Jestem osobą fizyczną bez żadnej działalności i nie chciałbym po prostu mieć z tego tytułu nieprzyjemności. 

Nie potrafiłem znaleść odpowiedniego tematu, może ktoś mi wskaże jak wygląda od kuchni organizacja. 

Pozdrawiam
JKarp

Bo to jest tylko kwestia zaufania zawodników.Jeśli nie zamierzasz nic zarobić to zrób tak, że każdy zawodnik sam za siebie zapłaci na łowisku.
JK (2015/02/14 10:21)

AnimalLine

Tego nie chciałbym robić. Rezerwacja łowiska kosztuje a nie chciałbym płacić z własnej kieszeni za kogoś. Czy jeżeli przyjmę wpłaty na swoje konto nikt do tego się nie przyczepi? Oczywiście na wszystko byłyby kwity. (2015/02/14 10:42)

JKarp

No na konto sam wiesz. US potrafi ze wszystkiego zrobić próbę przestępstwa. Najlepiej poproś jeśli chcesz w US jak wybrnąć ale poproś na piśmie, żeby odpowiedzieli Ci też na piśmie.Jeśli każdy wpłaci z adnotacją  " na zawody " a Ty zrobisz przelew że opłacasz łowisko na zawody nie powinno być problemu. 
JK (2015/02/14 10:50)