Opinie na temat feedera
utworzono: 2013/07/06 11:09
Witam czy pomożecie ocenić ten zestaw który sam wybrałem. Łowię ryby od 8 lat ale w swoim sprzęcie nie mam feedera i chciałbym go nabyć bo z kim nie rozmawiam to mówią że to najlepsza metoda na grunt więc i ja chciałbym spróbować ale do rzeczy
Wędzisko jaxon extra feeder 3.60 40-90Kołowrotek dragon viper FD 835i
Będę łowił na jeziorach i stawach raz na jakiś czas pojadę na staw komercyjny (występują tam małe karpie 1.5kg -4kg). Proszę o sensowne opinie jeżeli ktoś ma te wędzisko bądź kręcioł nich się wypowie.
Dzięki za odp! [2013-07-06 11:09]
zastanawiałem się nad innym wędziskiem bo ta sama półka cenowa mikado gryphon medium feeder 3.90 do 110g [2013-07-06 11:21]
zastanawiałem się nad innym wędziskiem bo ta sama półka cenowa mikado gryphon medium feeder 3.90 do 110g
Weż tego mikado co mówisz . Żeby nie było że jakaś reklama ale Mikado specjalizuje się w wędkarstwie gruntowym moim zdaniem mają jedne z najlepszych w tej cenie feedery i gruntówki. Osobiscie mam Mikado Golden Bay Feeder 360 / 140g i poezja a znajmy am tego feedera i jeszcze feedera Mikado Tachibana. Nie chce tutaj nikogo urażac ale jak dla mnie Jaxona w wedkach i kołowrotkach to smalec , co innego w akcesoriach i ciezszych akcesoriach np. foteleach.
Weź MIKADO!!! [2013-07-06 11:34]
Wcześniej czytałem sporo postów na ten temat zdania są podzielone na temat jaxona a na mikado same pozytywne opinie więc chyba mikado a kołowrotek będzie dobry? [2013-07-06 11:40]
Mam wędkę i jaxona i mikado.. szczerze jaxona ma około 7 lat i nic się z nim nie dzieje.. lecz polecam Mikado ;) [2013-07-06 12:14]
Mam wędkę i jaxona i mikado.. szczerze jaxona ma około 7 lat i nic się z nim nie dzieje.. lecz polecam Mikado ;) [2013-07-06 12:14]
Wcześniej czytałem sporo postów na ten temat zdania są podzielone na temat jaxona a na mikado same pozytywne opinie więc chyba mikado a kołowrotek będzie dobry?
Piszesz że bedziesz w większości łowił na wodzie stojacej i gigantów nie zamierzasz ciągnąć , wiec tak ten krecioł będzie odpowiedni jak na takie warunki , bo na rzece długo by nie wyrzymał :D. Na wodzie stojacej jak najbardziej. [2013-07-06 15:07]
mikado robi morze dobre wędki ale kołowrotki jak długo pamiętam to było straszne barachło totalna mizerota jednak kołowrotki chyba lepiej robi Jaxon
[2013-07-06 15:49]
ten kołowrotek to szmelc po 2 wypadach się rozleciał a ty go jeszcze do feedera chcesz dać to nie jest mądry wybór ja ci go zdecydowanie odradzam co z tego że ma 5 letnią gwarancję skoro to szmelc na temat wędki się nie wypowiem bo nigdy nie miałem , zresztą nie korzystam z sprzęty jaxon
[2013-07-06 18:25]