W ciągu kilku ostatnich dni przeczytałem złe opinie na temat Mikado,Dragon i Jaxona.
Hamujcie Panowie bo za tydzień już żadna firma nie zostanie bez mnóstwa krytyki.:)
Prawda jest taka że one wszystkie są równe jakiś procent produktów jest wadliwy i tylko od naszego szczęścia zależy czy w sklepie trafimy na egzemplarz dobry czy wadliwy.
KOLEGO to nie totolotek sprzęt powinien wytrzymać nieco dłużej niż gwarancja tymbardziej że do najtańszych nie należał,mam 3 wędki BALZER z lat 90-tych (kupa szmalu wtedy)ale służą do dziś i właśnie zakupiłem czwartą tej firmy .autor postu prosił o opinię wię moja jest taka ze mikado jest "be"pomimo że mam jeszcze sprawną bolonkę w/w firmy ale używam ją z obawami pomimo że kosztowała ponad 600 zł jakieś 3 może cztery lata temu
(2013/05/23 18:02)Bez urazy ale z Mikado to się jeździ do serwisu a nie na ryby . Z praktyki to totalna porażka nie polecam tej firmy .popieram w 100% 290 ZETÓW POSZŁO W BŁOTO
To kolega nie wie,że pieniędzy się nie wyrzuca w błoto, tylko wkłada do portfela.
Bez urazy ale z Mikado to się jeździ do serwisu a nie na ryby . Z praktyki to totalna porażka nie polecam tej firmy .
Z Mikado posiadam od trzech sezonów parasol z czaszą 2.5m i nie mam zastrzeżeń.
(2013/10/16 11:48)