PORAŻKA >>>>>>>>>
CZEKA CIĘ SERWIS PO PARU DNIACH.
Kup sobie lepiej Cormorana tele surfa 4,2m
do tego młynek Browning Extreme Feeder może trochę dołożysz ale ...
Primo brak problemów ze sprzętem
Duo Jest z czym wyjść na plaże.
Pozdro Wesołych Świąt
NIE WIEM JAKIE MAJĄ WĘDKI ALE KOŁOWROTKI MAJĄ BARDZO SŁABE ,PRZEKŁADNIE BARDZO SZYBKO SIADAJĄ I TAK JEST JUŻ OD CHYBA 20- TU LAT ZERO POPRAWY ,MOIM ZDANIEM SĄ LEPSZE FIRMY I CHYBA NAWET JAXON ROBI TRWALSZE KOŁOWROTKI
NIE WIEM JAKIE MAJĄ WĘDKI ALE KOŁOWROTKI MAJĄ BARDZO SŁABE ,PRZEKŁADNIE BARDZO SZYBKO SIADAJĄ I TAK JEST JUŻ OD CHYBA 20- TU LAT ZERO POPRAWY ,MOIM ZDANIEM SĄ LEPSZE FIRMY I CHYBA NAWET JAXON ROBI TRWALSZE KOŁOWROTKI
Zgadzam się w 100%. Miałem kręcioł z Mikado i sypnął się po niecałym sezonie, a w cale go tak dużo nie używałem i dbałem o niego. Porażka...
Zgadzam się w 100%. Miałem kręcioł z Mikado i sypnął się po niecałym sezonie, a w cale go tak dużo nie używałem i dbałem o niego. Porażka...
Jaki to był model
Bez urazy ale z Mikado to się jeździ do serwisu a nie na ryby . Z praktyki to totalna porażka nie polecam tej firmy .
Wypowiem sie na temat MIKADO,ale niestety niezbyt dobrym słowem. Mam spinning i koło MIKADO i za tę kasę oczekiwałbym większego profesjonalizmu ze strony firmy. Co do kijka to po niespełna roku zaczyna lakier schodzić!? Bzdet,ale za 300zł wolałbym aby lakier utrzymał się pare latek, a w dodatku przy jednej przelotce zalana jest stopka lakierem z omotki. Nie przeszkadza mi to,ale.... Co do kręciołków to juz wcześniej pisałem (dot COMMANDER-a) totalna porażka! Nie wiem dlaczego nie zdecydowałem się na OKUMĘ. ;)
Nie powiem bo też miałem parę kijków MIKADO ale z tańszej półki cenowej i np mając kij za powiedzmy 100zł był naprawdę ok,lakier nie schodził :) (był dobry dopuki nie połamałem go) Ten co mam to Black Draft Spin 7-35g. Mógłbym oddac na gw,ale sezon za pasem ;)
Nie powiem bo też miałem parę kijków MIKADO ale z tańszej półki cenowej i np mając kij za powiedzmy 100zł był naprawdę ok,lakier nie schodził :) (był dobry dopuki nie połamałem go) Ten co mam to Black Draft Spin 7-35g. Mógłbym oddac na gw,ale sezon za pasem ;)
Witam Kolegów
Ja mam kilka kijaszków Mikado w użytku już kilka sezonów i naprawde w ich przedziale cenowym nie mogę złego słowa na ich temat powiedzieć. Sprawują się bardzo fajnie , przelotki całkiem dobrze znoszą łowienie na plecionki , a mało tego , gdy złamałem szczytówkę w Royal Fishunterze , nikt w serwisie nie wnikał w jaki sposób doszło do uszkodzenia , tylko patyk na stół i naprawianko. Gdyby tak wszystkie serwisy działały to było by miodas. Na marginesie o serwisie Robinsona tego powiedzieć się nie da....
Odnośnie kręciołków Mikado to niestety w mojej ocenie wypadają trochę blado. Nie miałem kołowrotka tej marki który wytrzymał dłużej niż jeden sezon, i przede wszystkim " godnie" nawijał linkę. Ale nie można mieć wszystkiego.
Tak więc za patyki 5 , a za kręcioły 2 .
Pozdrawiam
(2013/03/30 16:38)Też posiadam kijaszki od Mikado i nie narzekam, jako że są w przedziale cenowym 100-120zł to super się sprawują! Młynek zakupiony w ubiegłym sezonie sprawuje się znakomicie, używam go do łowienia z opadu więc cały czas pracuje i jest git. (obym nie zapeszył :P ) teraz kupiłem drugi młynek z mikado i nową wędeczkę..zobaczymy jak się sprawdzi :)
Jak na tą kwotę z niskiej półki nie mogę nic złego powiedzieć o wyrobach Mikado wręcz przeciwnie zachwalam!
(2013/03/30 19:09)Bez urazy ale z Mikado to się jeździ do serwisu a nie na ryby . Z praktyki to totalna porażka nie polecam tej firmy .
popieram w 100% 290 ZETÓW POSZŁO W BŁOTO