Okonie na kanale Żerańskim.

/ 7 odpowiedzi
Cześć!! jestem nowym użytkownikiem na ty forum, więc prosze o to, aby w tym wątku pisali tylko Ci którzy chcą pomóc... Wracając do tematu, moglibyście powiedzieć coś o okoniach na kanale żerańskim w środku i pobliżu warszawy, gdzie najlepiej je szukać i czy warto jechać w te miejsce z bocznym trokiem????Bardzo Prosze O Pomoc
saviano

Funkcja szukaj na forum nie gryzie. Poczytaj trochę o okoniach to będziesz wiedział, gdzie ich szukać, jak je namierzyć, etc. (2014/07/17 13:07)

okonek09

Kolego, wiem że ta funkcja nie gryzie ale też przeczytaj pierwsze zdanie... +ja wiem jak i gdzie szukać okoni, tylko pytam się was o jakieś fajne miejsca na żerańskim (tak, teraz zrozumiałem że źle opisałem swój problem) (2014/07/17 16:40)

saviano

Spoko. Chodzi o to, że zamiast zacząć od szukania ludzie z lenistwa zadają pytanie, bo tak szybciej, prościej... Gdyby takie zdublowane posty pousuwać z forów to byłoby co najmniej z 80% treści mniej oraz szybko i łatwo znalazło by się interesujące informacje. (2014/07/18 07:59)

okonek09

@saviano _ masz racje jakby pousuwać te zdublowane było by duuuużo lepiej, ale jak jesteś już w tym temacie mógłbyś coś powiedzieć o tych miejscówkach na żerańskim ??? (2014/07/18 10:06)

TomN83

Witam cię najlepiej połowisz jesienią wraz z  pierwszymi przymrozkami. Wtedy szukasz okonia od Nieporętu w stronę Warszawy. W ubiegłym roku na boczny trok w grudniu przy wejściu Samicy regularnie łowiłem sandacze na boczny trok i pobiłem swój rekord płoci 42cm ;). O tej porze roku okoń jest na całym kanale tylko mały trzeba go szukać i znaleźć te większe. Powodzenia i życzę sukcesów ;) (2014/07/19 00:11)

okonek09

witam!! chciałbym odnowić temat. Dzieje się coś teraz z okoniem na kanałku ?? 09.11 mam zawody i chciałbym się głównie nastawić na okonie na bocznego troka jak myślicie warto ??
prosze o szybki odpowiedzi 
z góry dziękuje 
pozdrawiam (2014/11/02 19:40)