popieram
(2010/08/11 21:29)Tak jak koledzy Ci pisali zmiana łowiska to dobra rada ale nie koniecznie bo w kolejnym miejscu może być to samo . Ja łowię na Odrze i połowić na rosówkę w dzień mogę tylko w kilku miejscach a mówię tu o kilku rynnach i dołach gdzie rzeka przekracza 5 m głębokości . Tam drobnica się nie zapuszcza , chociaż i tam sporadycznie czasem skubnie . Normalnie tak w dzień , w miejscach gdzie łowię na feeder , tyczkę czy i inne na 1-3 m gruntu nie ma mowy o zakładaniu rosówy , kilka godzin i całe wiaderko by Ci zeżarły . Polecam łowienie na rosówki w nocy jak maluchy chowają się w krzakach .
(2010/08/12 10:04)Chciałem się zapyta co robi ,żeby na rosówce nie wieszał się co chwile okoń który jest taki wielki jak połowa tej rosówki. To jest bardzo denerwujące. Łowiąc na rosówkę spodziewam się złowic każdą rybę byle nie okonia 13 cm!!! Kto mi coś poradzi ??!!
Zmień łowisko.(2013/03/28 12:46)
Mi na czerwone robaki to się wieszały takie małe bandziorki ale gdzy łowie na dużą rosówke i duży hak to już troche większe od 20cm do nawet 30
(2013/03/28 12:56)sprubuj założyć większy hak bo to mija się z celem łowić na dużą rasówkę i na haczyk np.10