Mam takie pytanie , gdzie mogę pojechać z trzema osobami nad Odrę do wrocławia ? jakąś fajną miejscówkę ? Wrocław i też w jego granicach ? Mam nadzieję że ktoś mi pomoże, a i jaki jest stan wody na odrze ?
Jeśli chodzi o stan wody to polecam stronkę:http://www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php, patrz Odra-Trestno.Na razie Nad Odrą byłem w okolicach Malczyc. Niedługo wybieram się nad Odrę w okolicach Wrocka, ale jeszcze nie wiem gdzie. (2010/09/10 18:33)
Witaj! Stan wody na odrze w tej chwili jest różny w każdym miejscu.To zależy ,który odcinek odry ale powoli się poprawia.Możesz spróbować na odrze okolica leclerca mosty trzebnickie lub, dalej za śluzą różanka w stronę mostu milenijnego barki.Na odrę koszyk lub ołów ok 50, 60gr a na barki wystarczy 10,20gr.Albo jeszcze odra okolice mostów warszawskich ujście kanałów powodziowego i żeglownego oraz okolice mostu kolejowego po drugiej stronie.To miejsca bliżej położone jadąc od Oleśnicy i dosyć dobre miejsca. (2010/09/10 20:37)
Witam. Ja proponuję odcinek od Oczyszczalni w Janówku do Elektrociepłowni koło kleczkowskiej, byłem na rybkach, fakt faktem płynie niezła "zupa" a nie woda ale biała ryba bierze znakomicie, natomiast ja jako spinningista mam powody do narzekania. Pozdrawiam! (2010/09/12 10:16)