Odra - Szczecin miasto

/ 6 odpowiedzi
Hej koleżanki i koledzy

Jutro będę w Szczecinie i będę miał kilka godzinek czekania więc zamiast patrzeć w telefon pomyślałem, że może lepiej powędkować.
Rzadko bywam w Szczecinie, ale widziałem kiedyś mnóstwo wędkarzy na wałach chrobrego.
I tu pytanie: czy przy wałach można łowić na nasze pozwolenia pzw? Czy to może już strefa morska? Na wykazie łowisk niby jest opis, ale absolutnie nie kojarzę, który most jest który a po mapach nie jestem pewny. interesuje mnie tylko waly chrobrego, żebym mógł w każdej chwili szybko wrócić do auta. Dodam jeszcze że pozwolenie wykupiłem na wody nizinne.
Jeśli moge tam łowić bez problemu to jeszcze pytanko: grunt czy lepiej pobawić się spiningiem?
Dziękuję
Jakub Woś

Odra przy Wałach Chrobrego to już wody morskie. (2020/06/01 17:22)

Romi089

Kurka 😥
A jest w mieście jakiś odcinek pzw? (2020/06/01 17:24)

Jakub Woś

Jest i to blisko. Zaczyna się od pierwszego mostu na południe od Wałów Chrobrego. Mostu na trasie zamkowej. (2020/06/01 17:47)

Romi089

Czyli tak jak zaznaczyłem na mapie?Â

Edit: źle zaznaczyłem. Chodziło mi o ten most wyżej :) a podpowiedz jeszcze porzucać na gumę czy grunt? (2020/06/01 17:55)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Jakub Woś

Tak, od tego mostu powyżej. Niestety co do metod nie podpowiem, ja tylko spinning i to sporadycznie w tym rejonie (2020/06/01 18:05)

Romi089

Chyba Też spróbuję spiningu. Dziękuje Ci bardzo za pomoc (2020/06/01 18:09)