Witaj Marku .
Dlaczego tylko lewa strona ? Przelecisz Krapkowice i masz także super miejscówki . Natomiast jeśli z Twej strony pojedziesz w stronę ( tzn. w Krapkowicach w stronę Kędzierzyna ) tam często też jeździmy tam także jest super . Możliwości jest mnóstwo .
(2012/02/26 17:15)(2012/02/26 17:16)Witaj Marku .
Dlaczego tylko lewa strona ? Przelecisz Krapkowice i masz także super miejscówki . Natomiast jeśli z Twej strony pojedziesz w stronę ( tzn. w Krapkowicach w stronę Kędzierzyna ) tam często też jeździmy tam także jest super . Możliwości jest mnóstwo .
Pozdrawiam .
(2012/02/26 17:20)
(2012/02/26 17:38)Witaj Marku .
Lewa strona ponieważ bliżej , a co za tym idzie taniej :) Jak pisałem w miarę dobrze znam odcinek od krapkowic do mechnicy i nie ma tam miejsc o które pytałem,czyli z dojazdem pod samą wodę w miarę nie rozwalając czy rysując auta.Znam kilka miejsc ,ale trzeba dojechać wałem,a postawili zakaz,więc wolę nie ryzykować.Dlatego szukam nowych terenów łowieckich ;) i chciałbym poznać ten odcinek rzeki.
Kolego,
Odra na tym odcinku jest niesamowicie obfita w miejscówki.
Znam dobrze odcinki o okolicy Krapkowic i Gogolina - lecz prawie zawsze po "lewej" stronie.
Są też dobre miejsca w Opolu po lewj stronie za lelkiem - dojazd jest pod samą wodę, tylko ciężko jest po mocnym deszczu ale to normalne.
Odezwij się to może razem się kiedyś wybierzemy ...
Pozdrawiam Michał
(2012/12/26 20:08)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Osobłoga... to miejsce pamiętam przed całym tym cyrkiem z uregulowaniem brzegów - czasem siadało 10 szczupaków jednego ranka na jedną gumę! A klenie super brały z gruntu na czerwonego - wędka uginała się jak przu braniu suma :)
Ja też czekam na lód... byłem w zeszłym tygodniu na odrze w opolu i lipa - nic nie brało tylko zmarzłem w nocy :) ale jakoś tak na duchu lepiej jak się kija zamoczy!
pozdrawiam i do zobaczenia
Ps. najlepszego w nowym roku i oczywiście taaaakiej ryby!
(2013/01/03 21:36)Witam.Jak z braniami aktualnie na Odrze w ok. Opola/Krapkowic/Dobrzenia Wlk?Dzieje się coś?Pytam bo mam kawałek do w/w i co się wybiorę to kicha.Tylko nerwy zszarpane.
Witam.Jak z braniami aktualnie na Odrze w ok. Opola/Krapkowic/Dobrzenia Wlk?Dzieje się coś?Pytam bo mam kawałek do w/w i co się wybiorę to kicha.Tylko nerwy zszarpane.