Nocka totalna klapa... 3x feeder, 3x trupek, (przedtem jeszcze bacik i spinn). Brań na feedera wieczorem i w nocy ZERO rano 3 krąpie i 3 okonie. Na bata 2 klenie (>20cm) i ukleje. Spinn ZERO, trupek 4 brania 2 ryby (dwa sumy do 30cm) w tym na pewno 1 wyjazd sandaczowy. Woda kwitnie jeżeliby to kogoś interesowało. Ludzi praktycznie zero. Miejsce za ujściem rzeki bodajże Kłodnicy (za mostem kolejowym po prawej stronie patrząc z nurtem).
08.07 połów od rana do wieczora z kolegą,Zero brań.Ani drapieżnik ani biała rybka.W sumie na haczyk szło wszystko i lipa.
Co w KK słychać? Łowicie jakieś konkretny?
Był ktoś może w Kędzierzynie?Jaki jest stan wody i jaki jest aktualnie uciągi jak z rybka?
Kolega był wczoraj nieco niżej -w Krapkowicach.
Strasznie słabo.
Ja łowię w ok.Opola - ilościowo ok, jakościowo dno. Wieczorem drobnica, zaś w nocy jedynie krąpie. Ostatnie 2 wyprawy bez dużych ryb.
Kolega był wczoraj nieco niżej -w Krapkowicach.
Strasznie słabo.
Ja łowię w ok.Opola - ilościowo ok, jakościowo dno. Wieczorem drobnica, zaś w nocy jedynie krąpie. Ostatnie 2 wyprawy bez dużych ryb.
ty mieszkasz na miejscu to pewnie wiesz co nieco o odcinku odry w dół od Opola do maxymalnie Brzeg czy tam na tej Odrze coś się dzieje bo woda już większa bo i NYSA i Mała Panew ,nigdy tam jeszcze nie byłem a kusi mnie tylko czy wyprawa jak zwykle nieudana ,napisz coś jak to nie problem
Za tydzień startuję w kolejnej turze na Odrze w Opolu. Zdam relację, lecz szału nie spodziewam się.