Może wpuść go do najbliższej rzeki, kanału lub jeziora...
Czemu do Sochaczewa?W Łowiczu też płynie Bzura :)
jak już tak masz zrobić to tak żeby nikt tego nie widział, bo ładny wyrok za to grozi....
jak już tak masz zrobić to tak żeby nikt tego nie widział, bo ładny wyrok za to grozi....
Ja sie zastanawiam ,choć wcale mnie to nie interesuje : wy jesteście tacy prywatnie w życiu codziennym ,czy tylko przy kompie?.....
Wiem że na starość można być zgredem ,ale straszyć i umoralniać za młodu..fest kapa.
Ja sie zastanawiam ,choć wcale mnie to nie interesuje : wy jesteście tacy prywatnie w życiu codziennym ,czy tylko przy kompie?.....
Wiem że na starość można być zgredem ,ale straszyć i umoralniać za młodu..fest kapa.
straszyć? umoralniać?dla mnie super że prywatnie ktoś ma chęć pomóc się odrodzić rybkom w wymarłych rzekach.....a wiem bo byłem osobą bezpośrednio zainteresowaną takim tematm, i z doświadczenia wiem że nie ma co się chwalić i obnosić tylko po cichu działać.....
Podjedź kolego do Sochaczewa i wypuść je do Bzury.W rzece mają szansę na podrośnięcie. Jak masz je wypuścić do jakiegoś "bajora" to szkoda Twojej pracy.