Ochotki

/ 6 odpowiedzi
Siemka siostra pracuje w sklepie zoologicznym i przywiozła mi żywe ochotki w takich woreczkach z płynem. nadaje się to do czegoś?
Sniper64

Siemka siostra pracuje w sklepie zoologicznym i przywiozła mi żywe ochotki w takich woreczkach z płynem. nadaje się to do czegoś?

A nie są to pokarmem dla akwariowych ryb? (2011/03/07 20:08)

mienta

to jest pokarm dla rybek akwariowych i nie jest to ochotka tylko jokers  (2011/03/07 20:13)

bluehornet

U mnie w akwarium ryby wpitalają jockersa ( drobną ochotkę ) w ilościach hurtowych w wersji mrożonej , tylko nie ze sklepu zoologicznego , bo byłaby finansowa katastrofa !!! (2011/03/07 20:16)

DARO2165

Witam.Sniperek64 rybki będą tłuściejsze. (2011/03/07 21:35)

bobus86

jak najbardziej do necenia.dodaj do zanetyu i sam zobaczysz.w tym roku mialem podlodowe sukcesy dzieki temu:) (2011/03/08 16:17)

u?ytkownik57785

jak najbardziej do necenia.dodaj do zanetyu i sam zobaczysz.w tym roku mialem podlodowe sukcesy dzieki temu:)

NIE DO ZANĘTY!!!!! Odlej wodę, odcedź je, zapakuj w gazetę (zauważ jak w sklepach wedkarskich pakują jokersa) i zmieszaj z gliną wędkarską i takimi kulami zanęcaj, oprócz kul zanętowych. Możesz zmieszać z zanętą, ale bezpośrednio przed wrzuceniem kuli do wody. (2011/03/08 16:23)